2024 Sex Oyuncakları Kılavuzu – Cinsel Oyuncaklar Hakkında Her Şey!

sex-oyuncaklari-rehberi

Sex oyuncaklarını kullanmaya çekinmenize, utanmanıza gerek yok. Sex oyuncakları ya da diğer adıyla cinsel oyuncaklar sex yaşamınızda daha önce hayal dahi edemeyeceğiniz yepyeni kapılar açabilir. Yeter ki bir bir şans verin.

Hiç bir sex shop’ta bulamayacağınız bu eksiksiz kılavuz, temel bilgilerden daha gelişmiş ipuçlarına ve tekniklere kadar seks oyuncakları hakkında bilmeniz gereken her şeyi size öğretecektir. İster yeni başlıyor olun, ister yeni bir şey arıyor olun, ihtiyacınız olan tüm bilgiler için bu eksiksiz kılavuzu okumaya devam edin!

Seks oyuncaklarını (İngilizce’de sex toys olarak geçer)  merak ediyor ama nereden başlayacağınızı bilmiyor musunuz? Bu kapsamlı rehber size seks oyuncaklarının geniş dünyası hakkında bilmeniz gereken her şeyi gösterecek.

Mevcut farklı oyuncak türlerini ve ihtiyaçlarınız için doğru olanı nasıl seçeceğinizi tartışacağız. Ayrıca, bunları güvenli ve keyifli bir şekilde nasıl kullanacağınıza dair ipuçları vereceğiz. İster yeni başlayan, ister deneyimli bir kullanıcı olun, sex oyuncakları hakkında ihtiyacınız olan tüm bilgileri bu kılavuzda bulacaksınız.

Erotic shop ya da sex shop mağazalarında binlerce çeşidini bulabileceğiniz sex oyuncakları son yıllarda çok yol kat etti. Artık sadece güvenli, cilt dostu ve yüksek kaliteli malzemelerden yapılmakla kalmıyorlar, aynı zamanda cinsel deneyimlerinizi geliştirebilecek çeşitli duyumlar da sağlıyorlar. Seks oyuncakları ya da sex aletleri konusunda yeniyseniz veya bu dünyada neler olduğunu keşfetmek istiyorsanız, bu rehber tam size göre.

Bu kılavuzun içinde seks oyuncaklarının temellerini ele alacağız ve bazı popüler çeşitlere genel bir bakış sunacağız. Ayrıca, sizin için doğru oyuncağı nasıl seçeceğiniz konusunda size ipuçları vereceğiz ve oyuncakları güvenle kullanmak için gereken bazı önemli bilgileri konuşacağız. Yatak odanızın rutinine, cinsel fantezilere heyecan katmak veya BDSM dünyasına dalmak istiyorsanız, yetişkin oyuncakları hakkında bilmeniz gereken her şeyi burada bulacaksınız.

Çoğu evli çift gibiyseniz, sex oyuncaklarının gerçekten kullanmaya değer olup olmadığını merak ediyor olabilirsiniz. Yeni bir şey denemekten çekinebilir veya yatak odasına bir oyuncak getirirseniz partnerinizin güceneceğinden endişe edebilirsiniz. Gerçekte ise, seks oyuncakları kullanmak ilişkinizi ve cinsel tatmininizi birçok yönden artırabilir.

İçindekiler:

1.Sex oyuncakları nelerdir? Cinsel ürünler nelerdir?
2. En popüler sex oyuncakları
     2.1. Erkekler için seks oyuncakları
          2.1.1. Fleshlight yapay vajinalar
          2.1.2. Penis pompası
          2.1.3. Penis halkası
          2.1.4. Prostat uyarıcı masaj aleti
          2.1.5. Mastürbatör
          2.1.6. Anal toplar  ve anal boncuklar
          2.1.7. Autoblow Sex Robotu
          2.1.8. Tenga Mastürbatörler
          2.1.9. Şişme bebek
          2.1.10. Penis kılıfları
          2.1.11. Takma penis ve içi boş strapon
     2.2. Kadınlar için en popüler seks oyuncakları
          2.2.1. Vibratör
          2.2.2. Dildo
          2.2.3. Bullet vibratör (ince vibratör)
          2.2.4. G noktası vibratörü
          2.2.5. Tavşan vibratör
          2.2.6. Anal tıkaç
          2.2.7. Anal boncuk
          2.2.8. Kegel topu
          2.2.9. Vajina pompası
     2.3. Çiftler için en popüler seks oyuncakları
          2.3.1. We-Vibe vibratörler
          2.3.2. Liberator seks minderleri
          2.3.3. Masaj yağları
          2.3.4. Uzaktan kumandalı vibratör
     2.3.5. BDSM fantazi ürünleri
3. Hangi sex oyuncağı siz ve partneriniz için en doğrusu?
4. Farklı seks oyuncakları türleri nelerdir ve nasıl çalışırlar?
5. Sex oyuncaklarınıza nasıl bakmalısınız?
6. Sex oyuncaklarını güvenli ve hijyenik bir şekilde kullanmak için ipuçları nelerdir?
7. Sex shop mağazalarında, kaliteli ve uygun fiyatlı sex oyuncaklarını nasıl bulabilirsiniz?
8. Sizin için doğru seks oyuncağını nasıl seçersiniz
9. Seks oyuncağı kullanmanın faydaları
10. Sonuç

1. Sex oyuncakları nelerdir? Cinsel ürünler nelerdir?

Sex oyuncakları, mastürbasyon esnasında ya da partner ile yapılan sex esnasında cinsel zevki artırmaya yarayan cihazlar, cinsel aletler ve tüm cinsel ürünlerin genel adıdır. Aynı zamanda bu ürünlere cinsel ilişkide kullanılan oyuncaklar da denir.

sex-oyuncaklari-cinsel-urunler

Sex veya mastürbasyon sırasında kullanılan bu oyuncaklar çok çeşitli şekil, boyut ve renklerde gelirler. Bazı popüler sex oyuncakları türleri arasında dildolar, vibratörler ve anal plug da denilen anal tıkaçlar bulunur.

Sex oyuncakları, klitorisi, G noktasını veya prostatı uyarmak için kullanılabilir. Pek çok seks oyuncağı, hem iç hem de dış uyarım (örneğin vajinal, klitoral ya da prostat) sağlamak için tasarlanmıştır. Sex oyuncakları partnerli veya partnersiz kullanılabilir.

Bir partnerle birlikte kullanıldığında, yatak odası oyuncakları cinsel uyarılmayı artırmaya ve sekse yeni hazlar eklemeye yardımcı olur. Seks oyuncakları, yeni cinsel deneyimleri keşfetmenin ve her iki partner için de zevki artırmanın eğlenceli bir yoludur.

Birçok sex oyuncağı, gerçek vücut parçalarının görünümünü ve hissini taklit edecek şekilde ve yeni hisler sağlamak için tasarlanmıştır. Bazı seks oyuncakları bir partnerle kullanılmak üzere tasarlanırken, diğerleri tek başına oynamak için kullanılabilir. Nasıl kullanılırsa kullanılsın, sex oyuncakları cinsel yaşamınıza heyecan ve çeşitlilik katmaya yardımcı olacaktır.

Sanılanın aksine seks oyuncakları sadece kadınlar için değildir. Aslında erkekler için özel olarak tasarlanmış pek çok seks oyuncağı vardır. Bunlar arasında penis halkaları, prostat uyarıcı masaj aletleri ve masturbatörler yer alır. Seks oyuncakları, hem yalnız hem de partnerle yapılan sex’i geliştirmek için kullanılabilir ve yepyeni uyarımlar sağlarlar.

Örneğin vibratörler seks sırasında klitorisi uyarmak için kullanılabileceği gibi tek başına da kullanılabilirler. Penis halkaları, aynı şekilde, dayanıklılığı artırmak ve boşalmayı uzatmak için kullanılabilir.

Sex oyuncakları ve fanteziler dünyasında herkes için bir şeyler vardır. İster seks hayatınızı renklendirmenin bir yolunu arıyor olun, ister sadece seks oyuncaklarının neler yapabileceğini merak ediyor olun, kesinlikle seks oyuncakları dünyasını keşfetmeye değer bulacaksınız.

2. En popüler sex oyuncakları

Seks oyuncakları, her yaştan ve her tür sosyokültürel yapıdan gelen insanların seks yaşamlarına biraz daha fazla renk katmak istemesiyle giderek daha popüler hale gelmiştir. Ancak piyasada çok farklı türde seks oyuncakları olduğu için nereden başlayacağınızı bilmek zor olabilir. Bu kapsamlı sex oyuncakları rehberinde, en popüler seks oyuncaklarından bazılarına ve bunların daha tatmin edici bir cinsel yaşam sürmenize nasıl yardımcı olabileceğine bir göz atacağız.

sex-shop-urunleri

Birçok insanın denediği ilk seks oyuncağı bir vibratördür. Vibratörler, küçük ve gizli klitoral vibratörlerden daha büyük, daha güçlü hareketli darbeli vibratörlere kadar türlü türlü şekil, boyut ve özellikte gelmektedir.

Vibratörler tek başınıza mastürbasyon yapmak için veya bir partnerle seks sırasında, ister ön sevişme esnasında isterse sex esnasında kullanılabilirler. Vibratörler sadece ellerinizi kullandığınızdan daha hızlı ve yoğun bir şekilde orgazma ulaşmanıza yardımcı olabilirler. Seks oyuncakları konusunda yeniyseniz, bir vibratör başlamak için ideal oyuncaktır.

Bir başka popüler seks oyuncağı da popüler adı dildo olan yapay penistir. Dildolar her türlü şekil ve boyutta gelir, böylece sizin için mükemmel olanı bulabilirsiniz. Dildolar vajinal veya anal penetrasyon veya klitoral stimülasyon için kullanılabilirler. Anal sex ile ilgileniyorsanız, bu amaç için özel olarak tasarlanmış, anüs bölgesine uygun tasarlanmış  anal sex ürünleri yüzyıllardır mevcuttur ama son yıllarda popülaritesi hiç olmadığı kadar artmıştır.

İnternet sayesinde insanlar artık kendi evlerinin rahatlığında, fiziki bir erotik shop’a gitmeden seks oyuncakları satın alabiliyor ve birçok perakendeci gizli kargo seçenekleri sunuyor. Bu sayede paketin içinde ne olduğunu kimse bilmeden sipariş ettiğiniz ürün evinize gelmiş oluyor.

En popüler seks oyuncakları arasında vibratörler, dildolar ve anal tıkaçlar bulunuyor. Vibratörler çeşitli şekil ve boyutlarda gelir ve klitoral stimülasyon, vajinal stimülasyon veya her ikisi için de kullanılabilir. Dildolar, vajinal veya anal penetrasyon için tasarlanmış penis şekilli oyuncaklardır ve zevk için anüse anal boncuklar ya da bir anal tıkaç yerleştirilir. 

Seks oyuncakları yüzyıllardır var, ancak popülariteleri son yıllarda patladı. İnternet sayesinde insanlar cinsel yaşamlarını tartışmak ve cinsel fantezilerini keşfetmek için her zamankinden daha rahat. Sonuç olarak, seks oyuncakları artık bir tabu değil ve her yaştan ve geçmişten insanın yatak odalarında bulunabiliyor.

İşte size kategorilerine göre sex oyuncakları: 

2.1. Erkekler için seks oyuncakları
2.2. Kadınlar için en popüler seks oyuncakları
2.3. Çiftler için en popüler seks oyuncakları

2.1. Erkekler için seks oyuncakları

Erkekler için birçok farklı türde erkek seks oyuncakları mevcut olsa da, bazıları diğerlerinden daha popülerdir. Bu kapsamlı sex oyuncakları rehberinde erkekler için en popüler seks oyuncaklarına göz atacağız ve neden bu kadar popüler olduklarını keşfedeceğiz.

Erkek seks oyuncakları konusunda yeniyseniz veya denemek için yeni bir şey arıyorsanız, bu ürünler kesinlikle sizi heyecanlandıracaktır. O halde lafı daha fazla uzatmadan erkekler için en popüler seks oyuncaklarına bir göz atalım.

erkek-sex-oyuncaklari

Her erkek alet ve arabalarla ilgilenmez. Bazı erkekler seks oyuncaklarına daha çok ilgi duyar. Erkekler için çeşitli erkek sex oyuncakları mevcuttur ve en popüler olanları penise ek his ve uyarı sağlayanlardır. Pek çok erkek, sadece ellerini kullanmaktan daha yoğun ve eğlenceli bir deneyim sağlayabildiği için sex oyuncakları ile mastürbasyon yapmaktan hoşlanır.

Erkekler için popüler seks oyuncakları arasında vajinal veya anal ilişki hissini taklit etmek için tasarlanmış mastürbatörler ve yapay vajinalar (suni am, suni vajina olarak da geçer) başı çeker. Bazı seks oyuncakları, titreşimli penis halkaları ve penis yüzükleri gibi bir partnerle kullanılmak üzere tasarlanmıştır.

Bunlar, her iki partner için de cinsel deneyimi geliştirmeye yardımcı olabilir. Ne tür bir seks oyuncağı seçerseniz seçin, zevkli bir deneyim sağlamak için her zaman kayganlaştırıcı jel kullandığınızdan emin olun.

Erkekler için en yaygın seks oyuncaklarından biri, çeşitli şekil, boyut ve dokulara sahip olan mastürbatördür. Pek çok erkek, gerçekçi bir mastürbatör hissinin yanı sıra, farklı özelliklere sahip bir model seçerek deneyimlerini kişiselleştirme yeteneğinden de keyif alır.

Erkekler için bir başka popüler seks oyuncağı da erkek prostatını uyarmak için tasarlanmış prostat masaj aletidir. Bu ürün prostat uyarıcı vibratör olarak da geçmektedir. Anlayacağınız gibi, vibratörler sadece kadınlara özel üretilmiş oyuncaklar değildir.

Prostat masaj aletleri tek başına veya bir partnerle birlikte kullanılabilir ve birçok erkek bunları son derece zevkli bulur. Son olarak, penis halkaları da erkekler için popüler seks oyuncaklarıdır. Penis halkaları, penisin köküne takıldığında penise giden ve penisten geri giden kan akışını daraltarak bir erkeğin ereksiyonunun korunmasına yardımcı olur ve ayrıca titreşerek ekstra his katabilirler.

Piyasada sayısız seks oyuncağı olmasına rağmen, hepsi erkekler arasında aynı derecede popüler değildir. Erkekler için en popüler seks oyuncaklarından bazıları penis kılıfları, penis halkaları ve prostat masaj aletleridir.

Stroker mastürbatörler (titreşimli mastürbatörler), seks hissini simüle etmek için tasarlanmıştır ve çeşitli malzeme ve tasarımlara sahiptirler. Penis halkaları, ereksiyonu uzatmaya ve zevki artırmaya yardımcı olabilecekleri için başka bir popüler seçenektir. Bu arada prostat masaj aletleri, yoğun orgazm hislerine yol açabilen erkek prostatını uyarmak için özel olarak tasarlanmıştır.

İşte en püpüler 11 erkek sex oyuncağı:

  1. Fleshlightyapay vajinalar
  2. Penis pompası
  3. Penis halkası
  4. Prostat uyarıcı masajaleti
  5. Mastürbatör
  6. Anal tıkaç
  7. AutoblowSex Robotları
  8. Tenga Mastürbatörler
  9. Şişme bebek
  10. Penis kılıfı
  11. Takma penis ve içi boş strapon

2.1.1 Fleshlight yapay vajinalar

Fleshlight yapay vajinalar erkekler arasında çok popüler, porno yıldızlarının vajina ve anüslerinden kalıp alınarak üretilmiş, son derece gerçekçi suni vajinalardır. Yumuşak, et benzeri bir malzemeden yapılmıştır ve bir yapay vajina veya anüse benzerler. Fleshlight vajinalar, gerçekçi bir cinsel deneyim sağlar ve tek başına veya eşli ön sevişme için de kullanılabilir.

Farklı boyutlarda, renklerde ve dokularda gelirler ve temizlenmesi ve saklanması kolaydır. Fleshlight vajinalar gerçekçi bir cinsel deneyim isteyen erkekler için mükemmel bir seçimdir.

fleshlight-masturbator-vajina

Mastürbasyon sırasında ekstra bir zevk arayan bir erkekseniz, Fleshlight tipi bir suni vajina kullanmayı düşünebilirsiniz. Fleshlight vajinalar yağlı veya yağsız kullanılabilirler ve hatta bazı insanlar onları çift oyuncağı olarak ön sevişme esnasında kullanmaktadır.

Fleshlight’lar çeşitli şekil, boyut ve renklerde gelir, böylece ihtiyaçlarınıza mükemmel şekilde uyan birini bulabilirsiniz. 

2.1.2 Penis pompası

Çoğu erkek penis pompasına aşinadır. Bu yaygın penis vakum cihazı genellikle erektil disfonksiyonu tedavi etmek ve penisi çalıştırmak için kullanılır. Ancak, bir penis pompasının nasıl çalıştığını biliyor musunuz? Bu kapsamlı rehberde piyasada bulunan farklı penis pompası türlerinin yanı sıra nasıl çalıştıklarını ve faydalarını tartışacağız. Bu bilgilerin, bir penis pompasının sizin için doğru olup olmadığı konusunda bilinçli bir karar vermenize yardımcı olacağını umuyoruz.

penis-pompasi

Penis vakumu ya da vakum pompası da denen penis pompaları, erkeklerin ereksiyon elde etmesine ve sürdürmesine yardımcı olmak için kullanılan bir vakum cihazıdır. Penisin etrafında, organa kan çekmeye ve ereksiyon oluşturmaya yardımcı olan bir vakum oluşturarak çalışır.

Penis pompaları, sertleşmeyi sağlamakta veya sürdürmekte zorluk çeken erkekler için yardımcı olabilir ve ayrıca cinsel performansı artırmak için yaygın olarak kullanılır. Penis pompa kullanımı bazı faydalar sağlasa da, pompa kullanımıyla ilişkili potansiyel risklerin de farkında olmak önemlidir.

Penis pompası işe yarıyor mu, penis pompası ne işe yarar gibi sorularımız için bloğumuzdaki ilgili yazıları okumanızı tavsiye ederiz.

2.1.3 Penis halkası

Penis ring, penis yüzüğü, ya da aşk yüzüğü gibi farklı farklı isimlere sahip penis halkaları, penisin etrafına takılmak üzere tasarlanmış bir tür seks oyuncağıdır. Penis halkaları penise giden kan dolaşımını azaltarak daha uzun süreli bir ereksiyon yaratmanın yanı sıra orgazmları yoğunlaştırmaya da yardımcı olabilirler.

Birçok farklı stil ve boyutta mevcuttur, bu nedenle satın almadan önce araştırmanızı yapmanız önemlidir. Bu yazıda, mevcut olan farklı penis halkası türlerinin yanı sıra bunların güvenli bir şekilde nasıl kullanılacağını tartışacağız.

penis-halkasi-ereksiyon

Bir erkek olarak, penis yüzüklerinin denemeye değer olup olmadığını merak ediyor olabilirsiniz. Bu kapsamlı sex oyuncakları rehberinde penis yüzüklerinin artılarını ve eksilerini tartışacağız ve bu oyuncakların nasıl kullanılacağına dair bazı ipuçları vereceğiz. Bu yazının sonunda, sik yüzüklerinin sizin için uygun olup olmadığını iyice anlamış olacaksınız.

Penis halkası nedir? Penis halkaları, daha sert bir ereksiyon oluşturmak ve boşalmayı geciktirmek için penis ve testislerin etrafına takılan sex ürünleridir. Metal penis halkaları, lastik bantlar ve silikon halkalar dahil olmak üzere birçok farklı tipte penis halkaları mevcuttur. Bazı penis halkaları, her iki partner için de zevki artırmak için vibratörler içerir. Bunlara titreşimli penis halkası ya da vibratörlü penis halkası da denir.

Penis yüzükleri işe yarıyor mu? Penis halkaları, piyasadaki en popüler erkek seks oyuncaklarından biridir. Erkeklerin yatakta daha uzun süre dayanmasına ve daha yoğun bir orgazm yaşamasına yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Ancak pek çok farklı tipte ve boyutta penis halkası mevcutken hangisinin sizin için doğru olduğunu bilmek zor olabilir. Bu konuda daha fazla bilgi sahibi olmak için ilgili blog yazımızı buradan okuyabilirsiniz.

2.1.4 Prostat uyarıcı masaj aleti

Erkekseniz ve cinsel yaşamınızı renklendirmenin bir yolunu arıyorsanız, prostat uyarımı konusunda araştırma yapmanızda fayda vardır. Prostat masajı aletleri özellikle erkek zevki için tasarlanmıştır ve daha doğru kullanımda yoğun bir orgazma yol açabilir.

prostat-uyarici-vibrator

İster prostat sağlığınızı iyileştirmeye çalışıyor olun, ister sadece zevk almanın yeni bir yolunu arıyor olun, prostat masaj aletleri harika bir seçenektir. Bu prostat uyarıcı vibratör ürünleri prostat bezini uyarmak için tasarlanmıştır ve yoğun bir orgazm deneyimi sağlayabilir.

Prostat masaj aletleri anüs kanalının hemen önünde bulunan prostat bezini uyarmak için tasarlanmıştır. Prostat masaj aletleri, yoğun orgazmlar ve gelişmiş prostat sağlığı sağlayabilir, bu da onları cinsel yaşamlarına biraz heyecan katmak isteyen erkekler için popüler bir seçim haline getirir. Pek çok farklı prostat masajı aleti mevcuttur, bu nedenle sizin için doğru olanı bulmak önemlidir. Prostat masajcıları ve sizin için doğru olanı nasıl seçeceğiniz hakkında daha fazla bilgi edinmek için okumaya devam edin.

2.1.5 Mastürbatörler ve mastürbasyon aletleri

Mastürbasyon aletleri ve masturbatörler erkekler için popüler seks oyuncaklarıdır. Orgazm olmanıza yardımcı olabilirler ve kullanımı çok eğlenceli olabilir. Bu kapsamlı rehberde mevcut farklı mastürbasyon oyuncakları ve masturbatör türlerini tartışacağız ve ihtiyaçlarınıza en uygun oyuncağı bulabilmeniz için beden bilgileri vereceğiz.

masturbator

Ayrıca bu oyuncakların iyi durumda kalmaları ve uzun süre kullanılabilmeleri için nasıl temizlenip saklanacağını da tartışacağız.Yani, yalnız veya bir partnerle daha fazla zevk almanın yeni bir yolunu arıyorsanız, okumaya devam edin!

Bir erkek olarak, muhtemelen hayatınızın bir noktasında mastürbasyon yapmışsınızdır. Mastürbasyon, cinsel gerilimi serbest bırakmanın ve birikmiş stresten kurtulmanın tamamen doğal ve sağlıklı bir yoludur. Mastürbasyon yapmanın birçok farklı yolu olsa da en popüler yöntemlerden biri mastürbasyon kılıfı veya masturbatör kullanmaktır.

2.1.6 Anal toplar, anal boncuklar

Anal boncuklar anal uyarımdan zevk alan erkekler için en popüler seks oyuncaklarından biridir. Kullanımları kolaydır ve diğer oyuncak türlerinden farklı bir his verirler. İşte anal boncukların kullanımı hakkında kullanılması gereken her şey.

anal-toplar-sex

Anal top, giderek popülerlik kazanan bir tür seks oyuncağıdır. Daha önce bu tip bir anal sex oyuncağı kullanmamış erkekler için ilk başta göz korkutucu görünseler de, anal boncuklar anal sex oyunlarını denemek ve cinsel yaşamınıza biraz heyecan katmak için harika bir yol olabilir. Anal boncuk kullanmayı merak ediyorsanız, bilmeniz gerekenler burada.

Anal boncuklar, anüse yerleştirilmek üzere tasarlanmış bir tür seks oyuncağıdır. Tipik olarak, bir gövdeye tutturulmuş, kademeli olarak daha büyük olan bir dizi boncuktan oluşurlar. Bu gövde daha sonra anüse sokulur. Boncuklar çekildiğinde, birçok insanın zevkli bulduğu bir his yaratırlar. Anal boncuklar erkekler veya kadınlar tarafından kullanılabilir ve tek başına veya bir partnerle birlikte kullanıldığında cinsel hazzı artırabilir.

2.1.7 Autoblow sex robotu

Erkekler ve seks söz konusu olduğunda, orada pek çok seçenek vardır. Ve birçok erkek tek seçeneğin geleneksel ilişki olduğunu düşünse de, durum hiç de öyle değildir. Aslında, erkeklerin yataktan kalkıp harika vakit geçirmeleri için pek çok yol vardır – başka bir kişi dahil olmadan bile. Bu yol erkek seks oyuncaklarının kullanılmasıdır. Ve en popüler erkek seks oyuncaklarından biri de Autoblow sex robotlarıdır. Bu oyuncakların neyle ilgili olduğunu merak ediyorsanız, Autoblow 2.0 hakkında bilmeniz gereken her şeyi okumaya devam edin!

sex-robotu-otomatik-masturbator

Erkek mastürbasyon cihazları denilince akla ilk gelen genellikle Fleshlight tipi, fener tipi suni vajina ürünleridir. Ancak son yıllarda çok daha gelişmiş, hareketli bir motora sahip sex robotları vardır. Bu sex robotları otomatik mastürbatör işlevi gördüğünden bu şekilde adlandırılmışlardır. Bu cihazlar hızla piyasadaki en popüler erkek mastürbasyon araçlarından biri haline gelmektedir. Bu harika sex oyuncakları:

1) İnanılmaz derecede gerçekçi hissettirmektedir.
2) Kullanımı kolaydır.
3) Herhangi bir pil veya güç kablosuna ihtiyacınız yoktur.
4) Hiçbir zaman sıkıcı olmaz çünkü onu kullanmanın pek çok farklı yolu vardır.
5) Yoğunluğu kendi ihtiyaçlarınıza göre ayarlayabilirsiniz.

2.1.8 Tenga mastürbatörler

Mastürbasyon yapmanın birçok farklı yolu vardır ve Tenga mastürbatörler bu konudaki en popüler seçeneklerden biridir. Bu küçük harika oyuncaklar tüm şekil ve boyutlarda gelir ve her birinin kendine özgü bir hissi vardır. Deneyecek yeni bir şey arıyorsanız veya mastürbasyon rutininize biraz heyecan katmak istiyorsanız, Tenga mastürbatörlere göz atın! Hayal kırıklığına uğramayacaksın.

tenga-masturbator-vajina

Bu yenilikçi seks oyuncakları, her kullanımda yeni ve heyecan verici bir deneyim sağlamak için tasarlanmıştır. Mevcut çeşitli dokular ve stiller ile sizin için mükemmel olan bir Tenga mastürbatörü mutlaka vardır. Öyleyse neden bugün koleksiyonunuza bir tane eklemiyorsunuz?

Mastürbasyon, erkeklerin vücutlarını keşfetmeleri ve cinsel zevk almaları için sağlıklı ve normal bir yoldur. Bununla birlikte, birçok erkek mastürbasyon yapmaktan utanır. Tenga Mastürbatörler, erkeklerin kendilerini bilinçli hissetmeden mastürbasyondan zevk almasının bir yoludur.

Bu seks oyuncakları güvenli, kullanımı kolay ve yüksek kaliteli malzemelerden yapılmıştır. Farklı şekil ve boyutlarda gelirler, böylece size en uygun olanı bulabilirsiniz. Buna ek olarak, Tenga Mastürbatörler uygun fiyatlıdır ve bir çok online sexshop, ya da erotikshop mağazasında bulunmaktadır.

2.1.9 Sişme bebek

Çoğu insan seks bebeklerini düşündüğünde, bazen porno filmlerinde karşımıza çıkan tüyler ürpertici, şişirilmiş bebekleri düşünür. Ancak gerçek şu ki, seks bebekleri ya da daha popüler adıyla şişme bebekler son yıllarda çok yol kat etti ve artık ciddi bir cinsel ifade biçimi olarak kabul ediliyor.

Aslında, birçok erkek seks bebeklerini genel cinsel deneyimlerini iyileştirmenin bir yolu olarak görüyor. Şişme bebekleri merak ediyorsanız ve onlar hakkında daha fazlasını öğrenmek istiyorsanız, okumaya devam edin. Modern gerçekçi şişme mankenlerin sunduğu özelliklere şaşırabilirsiniz.

sisme-bebek-manken

Şişme bebek ile sex’i merak mı ediyorsunuz? Avantajları ve dezavantajları hakkında daha fazla bilgi edinmek ister misiniz? Bu kapsamlı rehberde şişme sex bebekleri hakkında bilmeniz gereken her şeyi keşfedeceğiz. Nasıl çalıştıklarını, faydalarını ve bunları kullanmanın olası dezavantajlarını tartışacağız. Bu yazının sonunda, seks bebeği kullanmanın sizin için doğru olup olmadığını daha iyi anlayacaksınız.

2.1.10 Penis Kılıfı

Penis kılıfı, cinsel aktivite sırasında erkek partnerin hissedilen penis boyunu ve penis kalınlığını artırarak karşı tarafın ve zevkini artırmak için tasarlanmış bir tür seks oyuncağıdır. Tipik olarak silikon veya kauçuk gibi esnek malzemelerden yapılan penis kılıfları penisin üzerine çorap gibi oturur ve her iki partner için de ekstra stimülasyon sağlar.

Çok çeşitli renklerde, dokularda ve şekillerde mevcutturlar, bu da onları aşk hayatlarına heyecan katmak isteyen erkekler için popüler bir seçim haline getirir. Penis kılıfı kullanmayı merak ediyorsanız, nasıl başlayacağınızla ilgili bazı ipuçlarını okumaya devam edin.

penis-kilifi-modelleri

Bir erkek olarak sağlıklı ve aktif bir cinsel hayata sahip olmak önemlidir. Sex sadece zevkli değil, aynı zamanda sağlığınız için de iyidir. Ancak, cinsel yaşamınıza biraz canlılık katmak istiyorsanız, sex oyuncakları iyi bir başlangıç olabilir ve bir penis kılıfı kullanmayı düşünebilirsiniz. Penis kılıfları, cinsel zevkinizi ve memnuniyetinizi artırmanın harika bir yoludur. Ayrıca kalınlıklarından dolayı seks sırasında daha az uyarılarak daha uzun süre dayanmanıza yardımcı olabilirler.

Pek çok erkeğin penis kılıflarıyla ilgilendiği bir sır değildir. Bir penis kılıfı satın almadan önce, mevcut farklı türleri ve her birinin neler sunabileceğini anlamak önemlidir. Bu kapsamlı sex oyuncakları rehberinde farklı penis kılıfı türlerini ve birbirinden farklarını inceleyeceğiz. Yani, ister ekstra stimülasyon arıyor olun, ister sadece biraz ekstra uzunluk ve kalınlık eklemek isteyin, penis kılıfları bu konuda size fazlasıyla yardımcı olacaktır.

2.1.11 Takma penis ve içi bstrapon

Söz konusu sex oyuncakları olduğunda, orada bir sürü seçenek vardır. Takma penisler, bir diğer adı ile belden bağlamalı penisler, ya da içi boş penisleri türlü türlü boyutlarda, şekillerde, renklerde, özelliklerde ve farklı farklı malzemelerle bulabilirsiniz. Ama biraz farklı, gerçekten güçlü bir şey arıyorsan, o zaman içi boş belden bağlamalılara bir göz atmalısın. Bu eşsiz oyuncaklar, başkasına güvenmek zorunda kalmadan çivilemenin gücünü deneyimlemek isteyen erkekler için mükemmeldir.

takma-penis-strapon

İçi boş straponlar, kontrol sizdeyken partnerinizin içine girmenizi sağlar, bu da onları daha müstehcen taraflarını keşfetmek isteyenler için mükemmel kılar. Bu nedenle, yeni ve heyecan verici bir şey arıyorsanız, içi boş askılı penislere göz atmayı unutmayın!

Straponları merak eden ama çoğu strapon’da erkeğin penisini içine sokabileceği bir boşluk olmadığı için denemekten çekinen bir erkekseniz, içi boş straponlar tam size göre! Bu straponlar, zevkleri hakkında endişelenmenize gerek kalmadan eşinize normal bir şekilde nüfuz etmenizi sağlayan içi boş bir yapay penis ile tasarlanmıştır. Ayrıca, çeşitli boyut ve renklerde gelirler, böylece ihtiyaçlarınız için mükemmel olanı bulabilirsiniz.

Erkeklerin straponlar hakkında sorduğu en yaygın sorulardan biri, kemerli penisin üzerindeki penisin partnerleri tarafından gerçek penis hissi verip vermeyeceğidir. Çoğu durumda, bu sorunun cevabı, kullandığınız strapon tipine bağlıdır. Örneğin içi boş straponlar, diğer strapon türlerine göre daha gerçekçi bir deneyim sunabilir.

Burada içi boş straponlara daha yakından bakacağız ve erkekler arasında neden bu kadar popüler olduklarını açıklayacağız. Strapon de demek daha detaylı şekilde öğrenmek istiyorsanız ilgili blog yazımızı okumanızı şiddetle tavsiye ederiz.

2.2 Kadınlar için en popüler seks oyuncakları

Kadınlar ve seks oyuncakları söz konusu olduğunda, aralarından seçim yapabileceğiniz pek çok farklı seçenek vardır. Ama hangileri en popülerdir? Satış verilerine ve müşteri geri bildirimlerine dayalı olarak, kadınlar için en iyi seks oyuncaklarına bir göz atın. İster kendi solo mastürbasyon sürenize heyecan katacak bir şey arıyor olun, ister partnerinizi yeni bir deneyimle şaşırtmak isteyin, bu oyuncakların sizi memnun edeceğinden eminiz.

kadın-sex-oyuncaklari

Piyasada pek çok farklı türde seks oyuncakları var ama hangileri kadınlar arasında en popüler? İşte en popüler seçeneklerden bazılarına bir bakış.

  1. Vibratörler – Vibratörler, kadınlar için açık ara en popüler seks oyuncağıdır ve aralarından seçim yapabileceğiniz sonsuz seçenek vardır. İster klasik bir vibratör ister daha yüksek teknoloji ürünü bir ürünarıyor olun (örneğin bir telefon kumandalı bluetooth vibratör), aradığınızı bulma şansınız çok büyüktür.
  2. Dildolar – Dildolar tüm şekil ve boyutlarda gelir ve hem solo mastürbasyon hem de ortak oyun için kullanılabilirler. İlişki sırasında biraz ekstra uyarı eklemek istiyorsanız, yapay penis harika bir seçenektir. Detaylı bilgi için dildo ne demek yazımızı okuyabilirsiniz.

Bu kapsamlı rehberde kadınlar için en popüler seks oyuncaklarının artılarını ve eksilerini tartışacağız. Sizin için doğru olanı nasıl seçeceğinize dair bazı ipuçları da vereceğiz. Daha fazlasını öğrenmek için okumaya devam edin!

  1. Vibratör
  2. Dildo
  3. Bullet vibratör(ince vibratör)
  4. G noktası vibratörü
  5. Tavşan vibratör
  6. Anal tıkaç
  7. Anal boncuk
  8. Kegeltopları
  9. Vajina pompası

2.2.1 Vibratör

Pek çok insan vibratörleri erkek merkezli bir mastürbasyon aracı olarak görse de, vibratörler kadınlar için de bir o kadar eğlenceli olabilir. Aslında, vibratörler sex ya da mastürbasyon esnasında klitorise ve G noktasına kan akışını artırarak daha zevkli bir cinsel deneyime yol açar. İster vibratörlerde yeni olun, ister koleksiyonunuza eklemek için yeni bir oyuncak arıyor olun, herkese uygun bir vibratör modeli mutlaka vardır.

 vibrator-titresimli

Çoğu kadın sex esnasında orgazm olamama sorunu yaşamaktadır. Bir kadın olarak siz de seks sırasında orgazm olma baskısı hissedebilirsiniz. Ya doruğa ulaşamazsan endişesi yaşamanız normaldir. Kadınlar bu konuda yalnız değil.

Indiana Üniversitesi’nde yapılan bir araştırma, kadınların yaklaşık yüzde 43’ünün seks sırasında asla veya nadiren orgazma ulaştığını buldu. Neyse ki, orgazm olmadan seksten zevk almanın pek çok yolu var. Bunun bir yolu da vibratör kullanmaktır. Vibratörler, vücudunuzu keşfetmenize ve zevke giden kendi kişisel yolunuzu bulmanıza da yardımcı olur.  

Yatak odasında biraz eğlence arayan bir kadınsanız, vibratör kullanmanın sizin için doğru olup olmadığını merak ediyor olabilirsiniz. Burada aklınızdan çıkarmamanız gereken şey şudur ki, bu tür bir seks oyuncağı, cinsel yaşamınıza yepyeni bir heyecan katabilir. Ancak bir vibratör satın almadan önce, vibratörlerin nasıl çalıştığını ve mevcut olan farklı türleri anlamak önemlidir. Bu şekilde, ihtiyaçlarınız için mükemmel olanı seçebilirsiniz.

Vibratörler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve seks hayatınızı renklendirmek için daha vibratör nasıl kullanılır konusunda yazdığımız rehberi okuyabilirsiniz. Ya da vibratörler hakkında merak ettiğiniz tüm konuları ve soruları içeren makalemizi okuyabillirsiniz.

2.2.2 Dildo

Dildo, vajinaya veya anüse girmek için kullanılan penis görünümlü ya da penis görünümüne yakın, realistik bir tür seks oyuncağıdır. Dildolar suni penis, yapay penis ya da yapay sik olarak da geçer. Tüm penis şekli ve boyutlarında gelirler ve kesinlikle sizin için mükemmel olan bir dildo kesinlikle vardır. Bununla birlikte, ilk yapay penisinizi satın almadan önce aklınızda bulundurmanız gereken birkaç şey vardır. İşte doğru yapay penisi seçmek için dört ipucu.

dildo-modelleri

  • Daha önce hiç bir dildo ya da sex oyuncağı kullanmadı iseniz büyük dildo, kalın dildo gibi modellerden başlamayın. Ortalama 15 cm bir dildo başlangıç için işinizi görecektir.
  • Alacağınız yapay penisin ya da dildonun yumuşaklığı her zaman malzeme tipi ile ilgili değildir. Silikon dildo en yumuşak dildo değildir. Ürünün ten yumuşaklığını aldığınız sex shop’a mutlaka sorun.
  • Dildo’nuzu kullandıktan sonra ya bir sex oyuncağı temizleyici ile temizleyin ya da su ve sabun ile yıkayarak gölgede kurumaya bırakın.
  • Her zaman toksik madde içermeyen kaliteli, güvenilir markaların sex oyuncaklarını satın alın. Ucuz dildosağlığınıza zarar verebilir.

2.2.3 Bullet vibratör (ince vibratör)

Sex oyuncakları söz konusu olduğunda, aralarından seçim yapabileceğiniz birçok seçenek vardır. Ancak basit, sağduyulu ve işi bitiren bir şey arıyorsanız, ince vibratör ya da diğer adıyla bullet vibratör mükemmel bir seçimdir. 

ince-vibrator

İnce vibratörler ya da diğer adıyla bullet vibratörler ince ve uzun, genellikle bir mermi şeklinde olduklarından bu şekilde adlandırılmış vibratörlerdir. Bu vibratörler piyasadaki en popüler seks oyuncaklarındandır ve bunun da iyi bir nedeni vardır. Bu eşsiz fantezi oyuncakları, küçük, güçlü ve tek başlarına veya çiftler için mükemmel sex oyuncaklarıdır.

Seks veya mastürbasyon sırasında biraz ekstra uyarım arıyorsanız ve büyük vibratör modellerinden çekiniyorsanız bir ince vibratör kullanmayı düşünmüş olabilirsiniz. Ve küçük ve gizli bir şey arıyorsanız, bir bullet vibratör mükemmel bir seçenek olabilir. Bu vibratörler tüm şekil ve boyutlarda gelir, bu nedenle hangisinin sizin için doğru olduğunu bilmek zor olabilir. Bu kapsamlı rehberde size mevcut farklı bullet titreşim türlerinin bir dökümünü ve her kategori için en iyi seçimlerimizi vereceğiz.

2.2.4 G noktası vibratörü

G noktası vibratörleri piyasadaki en popüler seks oyuncakları türlerinden biridir. Bununla birlikte, birçok kadın bunları nasıl kullanacaklarından veya ne yaptıklarından emin değildir. Bu rehberde G noktası uyarıcı vibratör modellerinin temellerini ve bunlardan en iyi şekilde nasıl yararlanılacağını tartışacağız. Yeni başlayanlar için de birkaç ipucu vereceğiz. G noktası uyarıcılarını merak ediyorsanız okumaya devam edin!

g-noktasi-uyarici-vibrator

G noktasının varlığı yıllardır tartışılıyor olsa da birçok kadın onun varlığına ve zevk verme potansiyeline yakından hakimdir. Bu erojen bölgeyi merak ediyor ve daha fazla keşfetmek istiyorsanız, bir G noktası uyarıcısı vibratör sizin için mükemmel bir oyuncak olabilir.

Bu cihazlar özellikle G noktasını hedeflemek ve uyarmak için tasarlanmıştır, böylece akıllara durgunluk veren orgazmlara ulaşmanıza yardımcı olabilirler. Bu kadar çok seçenek mevcutken hangi vibratörün sizin için doğru olduğuna karar vermek zor olabilir. İşte en iyi seçeneklerden bazılarına bir göz atın.

2.2.5 Tavşan Vibratör

Tavşan vibratörler hem vajinal hem de klitoral uyarım sundukları için en popüler ve en çok zevk veren vibratörler arasındadır. Kadınlar için yoğun orgazmlara yol açabilecek benzersiz bir deneyim sunarlar. Bir tavşan vibratör almayı düşünüyorsanız, bilmeniz gerekenler burada.

tavsan-vibrator

Bu benzersiz vibratörler hem klitoral bir uyarıcıya hem de zıt yönlerde dönen bir şafta sahiptir ve yoğun orgazmlara yol açabilecek ikili uyarım sağlarlar. Pek çok farklı model mevcutken, hangisinin sizin için doğru olduğunu belirlemek zor olabilir. Bu kılavuz, ihtiyaçlarınız için mükemmel tavşan vibratörü seçmenize yardımcı olacaktır.

2.2.6 Anal tıkaç

Anal sex ve anal mastürbasyon dünyasında yeniyseniz bir anal açıcı anal tıkaç başlamak için en ideal fantezi ürünüdür. Anal tıkaçların kullanımları son derece basittir ve çeşitli boyut ve şekillerde gelirler. İşte anal zevk dünyasına yeni başlayanlar için bir anal tıkacının nasıl kullanılacağına dair bazı ipuçları.

anal-tikac-plug

İngilizce’de anal plug denen anal tıkaçlar zevk için anüse sokulan bir tür seks oyuncağıdır. Tek başlarına veya bir partnerle birlikte kullanılabilirler ve tıkacın boyutuna, şekline ve malzemesine bağlı olarak çeşitli duyumlar sağlayabilirler. Titreşimli anal tıkaç modelleri bulunduğu gibi titreşimsiz çok miktarda model de mevcuttur.

Titreşimli anal tıkaç modellerinin titreşimi genellikle vajinal vibratörlerden daha zayıftır. Anüs kanalının zedelenmemesi için özellikle bu şekilde tasarlanmışlardır ve bir çok anal tıkaç modelinde oyuncağın anüs kanalında kaybolmasını engelleyecek şekilde bir tasarımı vardır. Ya dışarıda kalan kısım geniştir ya da bir tutma kancası vardır.

Siz de anal sex oyuncakları konusunda yeniyseniz veya bunları nasıl kullanacağınıza dair bazı tavsiyeler arıyorsanız, anal sex ne demek blog yazımızı okuyarak anal ilişkinin inceliklerine dair hazırladığımız ipuçlarını öğrenebilirsiniz.

2.2.6 Anal Boncuklar

İngilizce’de anal beads denen anal boncuklar anal tıkaç ve anal dildolardan sonra akla gelen ilk anal sex oyuncaklarıdır. Bu ürünler esas olarak, anüs içine yerleştirilen, tipik olarak silikon, cam veya metalden yapılmış bir boncuk dizisidir. Boncuklar artan zevk için orgazm sırasında kademeli olarak çıkarılabilir.

Pek çok kadın anal boncukları zevkli bulur ve bu anal boncuklar anal oyunu keşfetmenin harika bir yoludur, eğer bu konuda yeniyseniz. Anal boncukları denemekle ilgileniyorsanız, bilmeniz gerekenler burada.

Anal boncuk kullanmaya yeni başlayan veya deneyimli bir kullanıcı olun, anal boncukları kullanmanın doğru yolunu bilmek her zaman önemlidir. Deneyiminizi olabildiğince güvenli ve keyifli hale getirmenize yardımcı olacak birkaç ipucu. Öncelikle, kullanmadan önce yeterince anal kayganlaştırıcı jel kullandığınızdan emin olun! Anüs kendi kayganlığını üretmediğinden, anal boncukları ilk kez kullanırken bu özellikle önemlidir.

Boncukların her yerine ve anüsünüzün çevresine yağ sürün. Ardından, en büyük boncukla başlayın ve yavaşça yerleştirin. Hazır olduğunuzda boncuğu yavaşça çıkarın. En küçük boncuğa ulaşana kadar her boyutta tekrarlayın. Herhangi bir ağrı veya rahatsızlık hissederseniz, hemen durun ve birinden yardım isteyin. Son olarak, kullanımdan önce ve sonra daima anal boncuklarınızı temizleyin.

Pek çok insan, prostat ve dış anal kanalda uyarı sağladıkları için anal boncukları kullanmaktan zevk alır. Ek olarak, kadınlar için anüse bir şey sokulduğu hissi oldukça zevkli olabilir. Anal boncukları ilk kez kullanmadan önce araştırmanızı yapmanız ve bunları güvenli bir şekilde kullandığınızdan emin olmanız önemlidir. Biraz hazırlık ve denemeyle, anal boncuklar cinsel yaşamınıza keyifli bir katkı olabilir!

2.2.7 Kegel topu

Kegel egzersizi denilen pelvik egzersizleri icra etmeye yarayan Kegel toplarının sayısız faydaları uzun zamandır bilim adamları tarafından tartışılmakta ve konuşulmaktadır. Kegel topu adlı cinsel ürünler seks ve mastürbasyon sırasında zevki artırmanın eğlenceli bir yolu olarak görülmekle birlikte faydaları sadece cinsel zevki artırmakla da bitmemektedir.

kege-toplari-vajina

Bu rehberde Kegel toplarının ne olduğuna, nasıl çalıştıklarına ve denemeye değer olup olmadıklarına bir göz atacağız. Mümkün olan en iyi sonuçları elde etmek için bunların nasıl kullanılacağına dair bazı ipuçlarını da tartışacağız. Başlayalım!

Çoğu kadın gibiyseniz, muhtemelen Kegel egzersizi toplarını bir yerlerden duymuşsunuzdur, ancak ne olduklarından veya ne için kullanıldıklarından tam olarak emin değilsinizdir. Kegel topları, vajinaya yerleştirilebilen küçük, ağırlıklı toplardır. Yeni ve yeni bir icat gibi görünseler de Kegel topları aslında yüzyıllardır vardır (Asya’da Ben Wa topları olarak bilinmektedir). 

Kegel topları başlangıçta cinsel bir yardım olarak kullanıldılar, ancak günümüzde genellikle pelvik taban kas egzersizi olarak kullanılıyorlar. Bu muhteşem faydalı ürünleri denemekle ilgileniyorsanız, bunları güvenli ve etkili bir şekilde nasıl kullanacağınıza dair birkaç ipucu burada.

2.2.8 Vajina pompa

Çoğu kadın gibiyseniz, muhtemelen klitoral pompalar hakkında birçok sorunuz vardır. Vajina pompası nedir?Vajina pompası nasıl çalışırlar?Vajina pompası faydalı mı? Ve belki de en önemlisi, size gerçekten daha güçlü, daha yoğun orgazmlar yaşatabilirler mi?

vajina-pompasi

Bu blog yazısında, tüm bu soruları ve daha fazlasını cevaplayacağız. Klitoral pompaların ya da diğer adıyla vajina pompalarının ne olduğunu, nasıl çalıştıklarını ve kullanmanın faydalarını tartışacağız. Artı, bugün piyasadaki en iyi vajinal pompalarından bazılarını inceleyeceğiz. İster ilk vajina pompanızı almayı düşünün, ister sadece onlar hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyin, okumaya devam edin!

Vajina pompaları cinsel zevkinizi artırmanın harika bir yoludur. Bir vajina pompa kullanarak klitorisinize giden kan akışını arttırabilir ve daha hassas hale getirebilirsiniz. Bu da daha iyi orgazmlara ve genel olarak daha iyi bir cinsel yaşama yol açabilir. Bir klitoral pompa denemekle ilgileniyorsanız, bilmeniz gerekenler burada.

Yatak odası rutininize biraz heyecan katmak istiyorsanız, klitoral pompaları duymuş olabilirsiniz. Bu cihazlar, klitoristeki kan akışını ve hissi artırmak için emmeyi kullanır, bu da daha yoğun orgazmlara yol açabilir. Dolayısıyla vajina pompalarını hem bir klitoris emiş fantezisi yaşamak için hem de vajinanızın kan dolaşımını artırma amacıyla kullanabilirsiniz.

2.3 Çiftler için en popüler seks oyuncakları

Yatak odasında biraz ekstra heyecan mı arıyorsunuz? Çiftler için en popüler seks oyuncaklarına göz atın! Bu oyuncaklar cinsel yaşamınıza renk katabilir ve ilişkinize yeni heyecanlar katabilir. İster eşinizi harekete geçirecek bir şey, ister ön sevişme sırasında ekstra eğlence katacak bir şey arıyor olun, bu oyuncakların sizi memnun edeceğinden eminiz. Peki, ne bekliyorsunuz? Bugün aşk hayatınıza biraz heyecan katın. Çiftlere sex oyuncakları modellerini inceleyin.

ciftlere-sex-oyuncaklari

Sex söz konusu olduğunda, katı ve değişmez kurallar yoktur. Ancak, çiftler arasında diğerlerinden daha popüler olan bazı seks oyuncakları vardır. Bu, çeşitli nedenlere bağlanabilir – oyuncak eğlenceli ve heyecan verici olabilir veya her iki partnerin de keyif aldığı farklı türde bir uyarım sağlayabilir. Yatak odasında yeni bir ilham arıyorsanız veya diğer çiftlerin ne kullandığını merak ediyorsanız, çiftler için en iyi beş seks oyuncağımızı okuyun.

  1. We-Vibe vibratörler
  2. Liberator seks minderleri
  3. Masaj Yağları
  4. Uzaktan Kumandalı Vibratörler
  5. BDSM Fantazi Ürünleri

2.3.1 We-Vibe vibratörler

We-vibe, sex sırasında her iki partneri de uyaran, çiftlerin birlikte kullanabileceği özel bir vibratörüdür. Tek başına veya bir partnerle birlikte kullanılabilir, zevki ve samimiyeti artırmak için tasarlanmıştır. We-vibe vibratörler vücut için güvenli silikondan yapılmıştır ve her vücut ölçüsüne uyacak şekilde ayarlanabilir. Aynı zamanda kablosuz olduğundan odanın herhangi bir yerinden kontrol edebilirsiniz. Bu, cinsel yaşamlarına biraz daha fazla heyecan katmak isteyen çiftler için mükemmeldir. We-vibe‘ı merak ediyorsanız, bilmeniz gereken her şey burada.

we-vibe-vibrator

Çiftler, we-vibe’ı duydunuz mu? Bu eşsiz vibratör, ilişki sırasında kullanılmak üzere tasarlanmıştır ve her iki partner için ikili uyarım sağlar. İster seks hayatınıza renk katmak ister sadece yeni bir şey denemek isteyin, we-vibe kesinlikle denemeye değer. Bu harika ürün hakkında daha fazla bilgi edinmek için okumaya devam edin!

We-vibe, 2006 yılında piyasaya sunulduğundan beri çiftler için en popüler sex oyuncaklarından biridir. Yaklaşık olarak iri bir mandala benzeyen we-vibe vibratörler (we vibe 4, we vibe match, we vibe 4 plus şeklinde bir çok farklı modeli mevcuttur) ilişki sırasında bir ucu kadının vajinasının içine oturacak, diğer ucu vajinanın üstünde, klitorise denk gelecek şekilde oturtulur.

Farklı titreşim motoru sayesinde hem vajinanın içindeki kısım hem klitorisin üzerine denk gelen kısım ayrı ayrı zevk verir. Vajinanın içindeki kısım ince olduğundan aynı zamanda penisin vajinaya girişini de engellemez ve erkek penisi ile kadının içinde iken aynı zamanda çift taraflı bir uyarım sunar. Bu açıdan eşsiz bir sex oyuncağıdır.

2.3.2 Liberator sex minderleri

Seks hayatınızı canlandırmanın yeni ve heyecan verici yollarını mı arıyorsunuz? Eğer öyleyse, yatak odanızın repertuarına kurtarıcı seks mobilyaları eklemeyi düşünün. Çiftlerin zevki için özel olarak tasarlanan bu mobilyalar, yeni sex pozisyonları ve sex fantezileri keşfetmenize yardımcı olur. Ayrıca, cinsel aktiviteyi her iki partner için de daha rahat ve keyifli hale getirirler. 

Bu sex pozisyon minderleri imkansız ya da çok zor gözüken sex pozisyonlarını kolayca ve konforlu bir şekilde icra etmenize yardımcı olurlar. Yani aşk hayatınıza biraz heyecan katmak istiyorsanız, kurtarıcı seks mobilyalarını denemeyi düşünün!

sex-pozisyonu-minderi

Liberator seks platformlarını düşündüğünüzde aklınıza ne geliyor? Belki de aklınıza muhtşem Wedge ve Ramp ürünlerinin hayalleri gelecektir. Liberator hakkındaki düşünceleriniz ne olursa olsun, söz konusu cinsel yaşamları iyileştirme olduğunda ürünlerinin en iyilerden bazıları olduğu inkar edilemez.

İster yatak odanıza biraz daha heyecan katmak ister biraz daha rahat bir şeyler isteyin, Liberator sizi bekliyor! Bu yazıda, bu güvenilir markanın en çok satan ürünlerinden bazılarına göz atacağız. İster yeni başlıyor olun, ister bir yükseltme arıyor olun, biraz ilham almak için okumaya devam edin!

Seks hayatınızı canlandırmanın yeni yollarını arıyorsanız, Liberator sex minderleri tam ihtiyacınız olan şey olabilir. Busex  minderi serisi, çiftlerin zevki için özel olarak tasarlanmıştır ve birlikte geçirdiğiniz samimi zamanı daha da eğlenceli hale getirmeye yardımcı olabilir. Koleksiyonunuza eklemek için yeni bir oyuncak veya konumunuzu iyileştirmeye yardımcı olacak bir şey arıyorsanız, Liberator size yardımcı olabilir. Sundukları her şeyi görmek için bugün web sitelerine göz atın!

2.3.3 Masaj yağları

Cinsel yaşamınıza renk katmak istiyorsanız, erotik masaj yağları bunu yapmanın harika bir yolu olabilir. Bu yağlar cinsel ilişkinize ekstra bir heyecan katmanı ekleyerek yaşanan cinsel deneyimi geliştirmek için tasarlanmıştır. Çeşitli farklı erotik yağlar mevcuttur, bu nedenle ihtiyaçlarınız için mükemmel olanı bulabilirsiniz.

masaj-yagi-erotik

İster sizi ekstra şehvetli hissettirecek bir şey, ister ikinizi de gerçekten heyecanlandıracak bir şey arıyor olun, ihtiyacınıza uygun bir masaj yağı mutlaka vardır. Bugün mevcut olan en iyi seçeneklerden bazılarını kontrol ettiğinizden emin olun. Hayal kırıklığına uğramayacaksın!

Uyarıcı masaj yağları, ilişkinizdeki samimiyeti artırmanın harika bir yolu olabilir. Bu yağlar, her iki tarafı da rahatlatmaya ve canlandırmaya yardımcı olarak daha keyifli bir deneyime yol açabilir. Birçok farklı yağ türü vardır, böylece ihtiyaçlarınıza uygun olanı bulabilirsiniz. İster egzotik ister basit bir şey arıyor olun, bu yağlar hayatınıza biraz renk katabilir.

2.3.4 Uzaktan kumandalı vibratör

Bir çift olarak cinsel yaşamınıza heyecan ve yenilik katmanın yollarını arıyor olabilirsiniz. Eğlenceli ve farklı bir şey arıyorsanız, uzaktan kumandalı vibratörler sizin için mükemmel bir seçim olabilir! Uzaktan kumandalı vibratör modelleri, her iki partnerin birbirini uyarmak için kullanabileceği pille çalışan cihazlardır.

Tipik olarak cinsel ilişki sırasında bir klitoral uyarıcı olarak giyilirler, ancak diğer vücut kısımlarında da kullanılabilirler. Biraz pratikle, uzaktan kumandalı bir vibratör kullanmak cinsel yaşamınızı gerçekten renklendirebilir!

uzaktan-kumandali-vibrator

Uzaktan kumandalı vibratörlerin bluetooth vibratör olarak geçen modelleri bir app yardımı ile kumanda edilen telefon kumandalı vibratörlerdir ve en gelişmiş, en modern vibratör tipleridir.

Seks hayatınızı renklendirmek için yeni bir yol mu arıyorsunuz? Uzaktan kumandalı vibratörlere göz atın! Bu vibratörler bir partner tarafından açılıp kapatılabilir, bu da onları herhangi bir çiftin seks seansına mükemmel bir katkı haline getirir. İster biraz heyecan katmak ister yeni bir şey denemek isteyin, uzaktan kumandalı vibratörler sizi memnun edecektir. Peki ne bekliyorsun? Alışverişe başlayın!

2.3.5 BDSM fantezi ürünleri

Uzun süreli bir ilişkiniz varsa, muhtemelen bir noktada rol oynamışsınızdır. Belki yaramaz bir kız öğrenciydiniz ve partneriniz de sert bir öğretmendi ya da belki seksi bir doktordunuz ve hastanız iyileşmek için can atıyordu… Rol oynama, cinsel yaşamınıza ekstra bir heyecan katabilir ve her şeyin ilginç kalmasına yardımcı olabilir. Yeni rol oynama fikirleri arıyorsanız, neden BDSM temalı bir şey fantezi ürünü denemiyorsunuz?

fantezi-urunu-bdsm

Artık yatak odası oyunlarına garip bir hava katmak isteyen çiftler için özel olarak sunulan bir dizi ürün var. Esaret teçhizatından şaplak küreklerine kadar herkes için bir şeyler var. Fantezi kelepçe, kırbaç modelleri, penis kısıtlayıcı külot ve sado mazo ürünleri ve daha nicesi. BDSM fantezi ürünleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için okumaya devam edin ve yeni ve ateşli fanteziler planlamaya başlayın!

İster tecrübeli bir müstehcen, ister fantezilerinizi keşfetmeye yeni başlamış olun, BDSM oyununuzdan en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olacak pek çok ürün var. Çok yönlü esaret teçhizatından gerçekçi dildolara ve aradaki her şeye kadar bu ürünler, bir sonraki fantezi seks seansınız için mükemmel sahneyi yaratmanıza yardımcı olabilir. Yani, ister yatak odası rutininize biraz renk katmak isteyin, ister dolandırıcılık dünyasına dalmak isteyin, bu BDSM fantezi ürünleri sizi tatmin edecek.

3. Hangi oyuncağı siz ve partneriniz için en doğrusu?

Fantezi ürünleri ya da diğer adıyla cinsel ürünler piyasasında pek çok farklı seks oyuncağı vardır ve hangisinin siz ve partner(ler)iniz için doğru olduğunu bilmek zor olabilir. Hangi oyuncağın sizin için doğru olduğunu bulmanın en iyi yolu deney yapmak ve sizin için en iyi olanı bulmaktır. Partner(ler)inizle neyi denemekle ilgilendiğiniz hakkında konuşun ve neyin iyi hissettirdiği ve neyin iyi gelmediği konusunda açıkça iletişim kurduğunuzdan emin olun.

sex-fantezi-urunleri

Bir seks oyuncağını birden fazla partnerle kullanıyorsanız, oyuncağın kullanımı konusunda herkesin hemfikir olduğundan emin olmanız önemlidir. Sizin ve partner(ler)inizin keyif aldığı bir seks oyuncağı bulduğunuzda, her kullanımdan önce ve sonra onu temizlediğinizden emin olun. Sex oyuncakları, sex hayatınıza biraz daha fazla eğlence ve heyecan katmanın harika bir yoludur, bu yüzden sizin için mükemmel olanı bulana kadar denemekten korkmayın. Anal sex, vajinal sex, grup sex… Fantezilerde utanma olmaz. 

Seks oyuncakları söz konusu olduğunda, herkese uyan tek bir çözüm yoktur. En doğru sex oyuncağını bulmak için partnerinizle cinsellikte sevdikleriniz ve sevmedikleriniz hakkında konuşun ve yeni şeyler denemeye açık olun. Nereden başlayacağınızdan emin değilseniz bu kapsamlı rehberi okuduktan sonra mutlaka bir fikriniz olacaktır. Ayrıca arkadaşlarınızdan veya sex uzmanlarından tavsiyeler isteyebilirsiniz. En önemli şey, ikinizin de kullanmaktan zevk aldığı bir oyuncak bulmaktır. Küçük bir keşifle, mükemmel uyumu bulacağınızdan emin olabilirsiniz.

 bdsm-sado-mazo-urunler

Seks oyuncakları söz konusu olduğunda, aralarından seçim yapabileceğiniz sonsuz seçenek vardır. Pek çok farklı tip, boyut ve malzeme mevcut olduğundan nereden başlayacağınızı bilmek zor olabilir. Hangi oyuncağın sizin ve partneriniz için doğru olduğundan emin değilseniz, yapılacak en iyi şey biraz araştırma yapmaktır. İncelemeleri okuyun, videolar izleyin ve seks oyuncakları deneyimi olan kişilerle konuşun.

Ne aradığınız hakkında daha iyi bir fikriniz olduğunda, seçeneklerinizi daraltabilecek ve ihtiyaçlarınız için mükemmel oyuncağı bulabileceksiniz.

Unutmayın, seks oyuncaklarını kullanmanın yanlış bir yolu yoktur – önemli olan tek şey sizin eğlenmeniz ve kendinizin eğlenmesidir. Bu yüzden denemekten ve sizi neyin heyecanlandırdığını öğrenmekten korkmayın. Mutlu keşifler!

4. Farklı sex oyuncakları türleri nelerdir ve nasıl çalışırlar?

Sex oyuncakları ister tek başına veya isterseniz bir partnerle birlikte cinsel zevk sunmak ve almak için tasarlanmıştır. Çok çeşitli şekil ve boyutlarda gelirler ve çeşitli amaçlar için kullanılabilirler. En yaygın seks oyuncağı türü, cinsel organları uyarmak için tasarlanmış titreşim aletleri olan vibratördür.

Vibratörler çeşitli şekil ve boyutlarda gelir ve vücudun farklı bölgelerini hedeflemek için kullanılabilir. Bazı vibratörler yalnızca harici kullanım için (klitoris uyarıcı vibratör denir) tasarlanırken diğerleri dahili olarak da (vajinal vibratör) kullanılabilir. Bu konuda daha detaylı bilgi için vibratör ne demek blog yazımızı okuyabilirsiniz.

Diğer popüler seks oyuncakları arasında dildolar, anal toplar, penis halkaları (İngilizce’de penis ring denir), penis yüzükleri ve belden bağlamalı ürünler bulunur. Bu oyuncakların her biri kendine özgü avantajlar sunar ve cinsel yaşamınızı farklı şekillerde renklendirmek için kullanılabilir.

İster seks hayatınıza ekstra heyecan katmanın bir yolunu arıyor olun, ister sadece kendi cinselliğinizi yeni bir şekilde keşfetmek isteyin, seks oyuncakları bu konuda harika bir seçenektir. Bugün piyasada bulunan pek çok farklı türde seks oyuncağıyla, sizin için doğru olan bir şey olduğundan emin olabilirsiniz.

Çoğu seks oyuncağı, silikon veya cam gibi vücut için güvenli malzemelerden yapılır ve sabun ve su ile temizlenebilir. Bazı seks oyuncakları bir partnerle kullanılmak üzere tasarlanırken, bazılarının keyfini tek başına çıkarabilirsiniz. İster seks hayatınızı renklendirmek için yeni bir yol arıyor olun, ister sadece kendi cinselliğinizi keşfetmek isteyin, sizin için mükemmel bir seks oyuncağı mutlaka vardır.

En popüler ve en eski seks oyuncağı türü, titreşimler yaratarak cinsel organları uyarmak için tasarlanmış vibratörlerdir. Vibratörler çeşitli şekil ve boyutlarda gelir ve hem solo hem de çiftler için kullanılabilir. Bir başka popüler seks oyuncağı türü, penetrasyon hissini simüle etmek için tasarlanmış yapay penistir. Dildolar ayrıca çeşitli şekil ve boyutlarda mevcuttur ve eşli veya eşsiz kullanılabilir.

5. Sex oyuncaklarınıza nasıl bakmalısınız?

Tüm fantezi aletleri gibi seks oyuncakları da düzgün çalışması için temizlenmeli ve bakımlı olmalıdır. Seks oyuncakları genellikle jöle veya kauçuk gibi bakteri barındırabilen gözenekli malzemelerden yapılır, bu nedenle her kullanımdan sonra yumuşak bir sabun ve su ile temizlenmesi önemlidir. Seks oyuncağın gözenekli değilse daha güçlü bir temizleme solüsyonuyla temizleyebilirsin.

Seks oyuncakları, doğrudan güneş ışığından uzak, serin ve kuru bir yerde saklanmalıdır. seks oyuncakları bakteri barındırabilecek ve tahrişe veya enfeksiyona neden olabilecek çatlak veya yırtıklara karşı düzenli olarak kontrol edilmelidir. Uygun bakım ile seks oyuncaklarınız uzun süre dayanmalı ve size yıllarca zevk vermelidir.

Seks oyuncakları, cinsel yaşamınıza biraz daha fazla heyecan katmanın harika bir yoludur. Bununla birlikte, seks oyuncaklarınızın uzun süre dayanmasını istiyorsanız, onlara uygun şekilde bakmanız önemlidir. İşte size sex oyuncaklarınızı en iyi durumda tutmak için birkaç ipucu:

– Seks oyuncaklarını serin ve kuru bir yerde saklayın. Isı ve nem seks oyuncaklarına zarar verebilir, bu yüzden kullanılmadıklarında onları serin ve kuru bir yerde tutmak en iyisidir.

– Seks oyuncaklarını her kullanımdan sonra temizleyin. Bu, tahrişe veya enfeksiyona neden olabilecek bakterilerin ortadan kaldırılmasına yardımcı olacaktır. Yumuşak bir sabun ve ılık su kullanın ve oyuncağı tekrar kullanmadan önce tüm sabun kalıntılarını duruladığınızdan emin olun.

– Seks oyuncaklarını düzenli olarak inceleyin. Bakteriler için giriş noktaları sağlayabileceğinden, malzemede herhangi bir çatlak veya yırtık olup olmadığına bakın. Herhangi bir hasar fark ederseniz, seks oyuncağını hemen atın ve yenisiyle değiştirin.

Bu basit ipuçlarını takip etmek, seks oyuncaklarınızdan en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olacak ve onların yıllarca ortalarda olmalarını sağlayacaktır!

Seks oyuncakları, yapıldıkları malzemelere bağlı olarak farklı bakım türleri gerektirir. Örneğin, jöle veya siber deri gibi gözenekli malzemelerden yapılan seks oyuncakları, malzemenin bakterileri emmesini önlemek için bir prezervatif ile kaplanmalıdır. Paslanmaz çelik veya Pyrex gibi gözeneksiz malzemelerden yapılmış seks oyuncakları, sabun ve su veya seks oyuncağı temizleyicisi ile temizlenebilir.

Pille çalışan seks oyuncaklarının her kullanımdan sonra pilleri çıkarılmalı ve oyuncak nemli bir bezle silinmelidir. Seks oyuncakları, doğrudan güneş ışığından uzak, serin ve kuru bir yerde saklanmalıdır. Bu basit bakım talimatlarını izleyerek, seks oyuncaklarınızın optimum performans göstermesini ve daha uzun ömürlü olmasını sağlamaya yardımcı olabilirsiniz.

6. Seks oyuncaklarını güvenli ve hijyenik bir şekilde kullanmak için ipuçları nelerdir?

Seks oyuncakları, herhangi bir cinsel yaşam için harika bir tamamlayıcıdır, ancak bunlardan en iyi şekilde yararlanmak için bunları güvenli ve doğru bir şekilde kullanmak önemlidir. İşte birkaç ipucu:

– Bir seks oyuncağını kullanmadan önce her zaman talimatları dikkatlice okuyun. Bu, onu nasıl doğru bir şekilde kullanacağınızı anlamanıza ve olası tehlikelerden kaçınmanıza yardımcı olacaktır.

– Seks oyuncağınızı her kullanımdan önce kontrol edin. Onu güvensiz hale getirebilecek herhangi bir yırtık, çatlak veya başka hasar olup olmadığına bakın. Herhangi bir hasar görürseniz oyuncağı kullanmayın.

– Silikon bazlı seks oyuncakları ile sadece su bazlı kayganlaştırıcılar kullanın. Diğer tip kayganlaştırıcılar oyuncağın malzemesine zarar vererek kırılma veya yırtılma olasılığını artırabilir.

– Seks oyuncağınızı doğrudan güneş ışığından uzak, serin ve kuru bir yerde saklayın. Bu, ömrünü uzatmaya yardımcı olacaktır.

– Seks oyuncağınızı her kullanımdan sonra ılık su ve sabunla temizleyin. Oyuncağın tüm köşe ve köşeleri dahil tüm parçalarını temizlediğinizden emin olun. Saklamadan önce tamamen kurumasını bekleyin.

– Sürtünmeyi azaltmaya ve cildin tahriş olmasını önlemeye yardımcı olacağından, seks oyuncakları ile kayganlaştırıcı kullandığınızdan emin olun. Su bazlı yağ, temizlenmesi kolay olduğu için iyi bir seçenektir.

– Seks oyuncaklarını partnerlerinizle paylaşıyorsanız, cinsel yolla bulaşan hastalıkların yayılmasını önlemek için her seferinde yeni bir prezervatif kullandığınızdan emin olun.

– Hasar görmediklerinden emin olmak için kullanmadan önce seks oyuncaklarını inceleyin. Çatlak veya keskin kenarlar varsa, oyuncağı kullanmayın, yaralanmaya neden olabilir.

Bu basit ipuçlarını takip etmek, seks oyuncaklarınızdan en iyi şekilde yararlanmanıza ve onları yıllarca iyi durumda tutmanıza yardımcı olacaktır.

7. Sex shop mağazalarında uygun fiyatlı ve kaliteli seks oyuncaklarını nasıl bulabilirsiniz? 

Sex oyuncakları bulmaya gelince, dikkate alınması gereken birkaç şey vardır. Öncelikle ne tür bir seks oyuncağı aradığınıza karar vermelisiniz. Piyasada vibratörler ve dildolardan anal boncuklara ve penis yüzüklerine (penis halkası ya da penis ring de denir) kadar pek çok farklı türde seks oyuncakları bulunmaktadır. Ne tür bir seks oyuncağı istediğinize karar verdikten sonra, sizin için en iyi seçeneği bulmak için aramanızı daraltabilirsiniz.

Ek olarak, seks oyuncakları için alışveriş yaparken fiyatı da dikkate almak önemlidir. Bazı seks oyuncakları oldukça pahalı olabilse de, uygun fiyatlı pek çok seçenek de mevcuttur. Son olarak, seks oyuncakları için saygın bir kaynak bulmak önemlidir. Bu, yasakelmam  gibi bir online sex shop veya fiziki bir erotik shop olabilir. Tüm bu faktörleri göz önünde bulundurarak, ihtiyaçlarınızı karşılayan kaliteli, uygun fiyatlı seks oyuncakları bulacağınızdan emin olabilirsiniz.

Birçok insan kaliteli, uygun fiyatlı seks oyuncakları bulmakla ilgilenir. Ancak nereye bakacaklarını bilemeyebilirler. Hem online hem de gerçek mekanda faaliyet gösteren mağazalarda seks oyuncakları bulabileceğiniz bir sürü seçenek mevcuttur. İnternette seks oyuncakları satan birçok perakendeci vardır. Bu perakendeciler tipik olarak farklı fiyat noktalarında geniş bir seks oyuncakları yelpazesine sahiptir.

Ek olarak, bu perakendecilerin birçoğu periyodik olarak seks oyuncakları için indirimler veya promosyonlar sunmaktadır. Şahsen alışveriş yapmayı tercih edenler için, seks oyuncakları satan çok sayıda gerçek mekanda faaliyet gösteren mağaza da bulunmaktadır. Sonuç olarak, kaliteli ve uygun fiyatlı seks oyuncakları bulmak isteyenler için pek çok seçenek mevcuttur.

Seks oyuncakları söz konusu olduğunda kalite önemlidir. Ancak satın alınabilirlik de öyle. Elinize iyi bir vibratör veya sunni penis almak için banka hesabınızı boşaltmanıza gerek yok. İster koleksiyonunuza eklemek için yeni bir oyuncak arıyor olun, ister sadece biraz para biriktirmeye çalışıyor olun, sizin için birçok seçenek vardır. Biraz araştırarak ihtiyaçlarınıza ve bütçenize uygun mükemmel seks oyuncağını bulacağınızdan emin olabilirsiniz.

8. Sizin için doğru sex oyuncağını nasıl seçersiniz?

Karar vermek ilişkinize bir sex oyuncağı eklemek göz korkutucu olabilir ama aynı zamanda çok eğlenceli de olabilir. Anahtar, siz ve partneriniz için doğru oyuncağı seçmektir. İşte bunun nasıl yapılacağına dair bazı ipuçları.

Bizim gibiyseniz, cinsel yaşamınızı renklendirmek için her zaman yeni ve heyecan verici yollar arıyorsunuz. Peki, yeni bir şey denemek istediğinizde ancak nereden başlayacağınızdan emin olmadığınızda ne yaparsınız? Bir seçenek, bir seks oyuncağını denemektir. Ancak bu kadar çok farklı tür mevcutken, hangisinin sizin için doğru olduğunu nasıl bilebilirsiniz? İhtiyaçlarınız için doğru seks oyuncağını seçmenize yardımcı olacak birkaç ipucu bu rehberde.

Bu yazıda, mevcut farklı seks oyuncaklarından bazılarını ve sizin için doğru olanı nasıl seçeceğinizi tartışacağız. Mutlu alışverişler!

9. Seks oyuncağı kullanmanın faydaları

Bu başlık mastürbasyon yapmanın faydaları ya da mastürbasyonun faydaları olarak da değiştirilebilirdi ama biz bir sex oyuncakları rehberi yazdığımızdan el ile değil de sex oyuncakları ile mastürbasyon yapmanın faydalarına eğilmek istedik.

masturbasyon-yapmanin-faydalari

Uzun süreli bir ilişkiniz varsa, cinsel yaşamınızı hareketli kılmak ve ilk zamanlardaki tutkuyu korumak zordur. Ancak seks oyuncakları sayesinde, cinsel yaşamınıza heyecan katmanın pek çok yeni yolu vardır. İşte partnerinizle seks oyuncağı kullanmanın dört faydası.

-Seks oyuncakları daha kolay orgazma ulaşmanıza yardımcı olabilir. 
-Seks oyuncakları, vücudunuzu keşfetmenize ve yeni erojen bölgeler bulmanıza yardımcı olabilir.
-Seks oyuncakları aşk hayatınıza heyecan katabilir. 
– Seks oyuncakları, partnerler arasındaki cinsel iletişimi geliştirebilir. 
– Seks oyuncakları partnerler arasındaki samimiyeti artırabilir.

Konu seks hayatımıza geldiğinde, çoğu çift her zaman işleri daha heyecanlı ve eğlenceli hale getirmenin yollarını arar. Yatak odası rutininize biraz renk katmanın bir yolunu arıyorsanız, seks oyuncağı kullanmak cevap olabilir. Seks oyuncakları, artan memnuniyet ve gelişmiş yakınlık dahil olmak üzere çeşitli faydalar sunabilir. Hala denemediyseniz hemen bir adet sex oyuncağı edinin ve bu harika dünyayı keşfetmeye başlayın!

10. Sonuç

İster cinselliğinizi keşfetmeye yeni başlıyor olun, ister deneyimli bir aşık olun, yatak odanızın repertuarına sex oyuncaklarını eklemek aşk hayatınıza yeni bir heyecan ve zevk katabilir. Bu kapsamlı kılavuz, mevcut farklı seks oyuncakları türleri ve bunların maksimum memnuniyet için nasıl kullanılacağı hakkında bilmeniz gereken her şeyi içerir.

Hangi sex oyuncağı ne işe yarar, ne tip sex oyuncakları vardır, sex oyuncağı kullanmak zararlı mıdır, nasıl başlamalıyım, nasıl kullanmalıyım? Tüm bu soruların cevabını bu rehberde cevaplamaya çalıştık.

Peki ne bekliyorsunuz? Biraz eğlenmeye hazır olun! Yeni bir seks oyuncağı türü denemeye hazır mısınız? Aşağıdaki yorumlarda hangisini seçtiğinizi bize bildirin.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir