Tantracı Seks Nedir?

TANTRACI SEKS NEDİR?

Tantracı seks denildiğinde aklınıza, meşhur İngiliz müzisyen Sting’in yıllar once verdiği röportajda anlattığı gibi saatlerce durmadan sevişmek ve bitmek bilmeyen bir cinsel güç gelmesin. Tantracı seks hem bundan farklı hem de bundan çok daha fazlası.

Tantracı seksin gerçekte ne olduğunu anlamak için, Great Sex Made Simple: Tantric Tips to Deepen Intimacy and Heighten Pleasure kitabının yazarları Mark Michaels ve Patricia Johnson’la buluştuk, onlara tantracı seks hakkında sorular sorduk ve tantracı seksi sizing için anlamaya çalıştık.

Sting olayı biraz yanlış anlamış

“Tantracı seks, yaklaşım olarak fiziksel tekniklerden çok zihin üzerine odaklanır.” Tantracı sekste, seks bir ritüel olarak ele alınır ve vücutlar bu ritüelin mabedidir. Tantracı sekste orgazm, en kolay ulaşılabilir mistik deneyim olarak görülür. Orgazm sırasında zihin suskunlaşır ve kişi partneriyle bir bütün ve tek haline gelir. Çoğu insan için en muhteşem an orgazm iken tantracı seks orgazm öncesine odaklanır. Orgazm öncesi süreci uzatmayı ve o uyarılmışlık noktasında uzun süre kalmayı gerektiren tantracı seks, orgazm sırasında çok üst düzey bir farkındalık yaşanmasını sağlar. Peki Tantracı seks nasıl uygulanır?

1

Öncelikle nefes alıp verişinize ve dokunuşlara verdiğiniz tepkilere odaklanın.

Tantracı sekste ana odaklanmak, dokunuşları hissetmek, nefes alış verişi fark etmek ve zihnen orada olmak çok önemlidir.

Alın ve verin… işe öpücüklerle başlayın.

Almak ve vermek birbirinden kesin çizgilerle ayrıştırılmalıdır. Partnerinize size öpmesi için izin verin, bırakın diliyle dudaklarınızı ve ağzınızın içini keşfetsin. Daha sonra aynı keşfi siz gerçekleştirin. Bu şekilde verici rolünü oynarken kendinizi bu role tamamiyle verin ve sınırlarınızı görün. Alıcı rolündeyken gözlemci olun, kendinizi sadece o ana bırakın.

Birbirinize masaj yapmak için kendinize 60 dakika verin (durun henüz seks yok!).

Partnerinize bir saat boyunca masaj yapın. Yarım saat siz, yarım saat o. Seks yapmayın ve masajı cinsel organlara yoğunlaşarak bitirin. Bu egzersizi değişik günlerde yukarıda bahsettiğimiz öpüşme çalışması ile birlikte uygulayın. Bu çalışmalar klasik ön sevişmeden farklı olarak yeni zevkler keşfetmenizi ve partnerinizle gerek yatakta gerek yatak odasının dışında yeni bağlar kurmanızı sağlayacaktır.

Tabuları yıkın, seks hakkında konuşun

Tantracı çalışmaların çoğu tabuları yıkmayı gerektirir. Cinsellik, Tantra’nın doğduğu yer olan antik Hindistan’da da günümüzde de hala büyük bir tabu. Tabuları yıkmaya seks hakkında konuşarak başlayın. Partnerinizle seks hakkında konuşarak tabuları yıkmaya ilk adımı atın.

Cinsel tabularınızı keşfedin

Cinsellik hakkında tabularınızı keşfedin ve partnerinizle beraber hangi tabuyu yıkmak istediğinizi kararlaştırın. Örneğin ışıkları açık tutmak gibi kolay olanlarından başlayın. Burada amacın daha esnek ve farkındalık sahibi olmak olduğunu unutmayın. Çoğu zaman kendimizi, ben bu tip bir şey yapacak biri değilim gibi kalıplarla sınırlarız. Zihninizi özgür bırakın ve tüm olasılıkları açık tutun. Cinsel sınırlarınızı keşfetmenin tadını çıkarın.

/sheknows.com

”Türkiye’nin en iyi seks shop’u YasakElmam.com”

Anahtar Kelimeler: Seks Shop, Sex Shop, Seks Oyuncakları, Erotik Shop, Vibratör, Penis Pompası, Geciktirici, Geciktirici Sprey, Penis Halkası, Tenga, Realistik Vajina, Mastürbatör, Fun Factory, We-vibe, Wevibe, Lelo, Pjur, Seksi İç Çamaşırları, Seksi Kostüm, Seks Tüyoları

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir