Seks Hakkında Sormaya Utandıklarınız

SEKS HAKKINDA SORMAYA UTANDIKLARINIZ

Seks doğal ve eğlencelidir fakat zaman zaman kafa karıştırıcı da olabilir. İşte Sizin için, doktorunuza bile sormaya utandığınız soruların cevaplarını araştırdık.

Partnerim bakire olduğumu anlayabilir mi?

Çoğu insan bakire olup olmadığınızı anlamayacaktır. Kadınlarda, vajinanın içinde, bakire olup olmadığını gösteren ince bir zar bulunmaktadır. Bazı kadınlarda bu zar diğerlerinden daha incedir ve ata binme gibi aktiviteler sırasında bile yırtılabilir.

Adet döneminde seks yapabilir miyim?

Partneriniz ve sizin için bir sorun yoksa neden olmasın. Siz gene de partnerinize sevişmeye başlamadan önce durumunuzu belirtin ve işe öyle başlayın. Adet döneminde sevişmeniz bir bonus olarak krampları ve baş ağrılarını da azaltır.

Partneriniz adet döneminde sevişme fikrine çok sıcak bakmıyorsa da bunun sizi diğer cinsel zevkleri yaşamaktan alı koymasına izin vermeyin.

Oral seks de seks sayılır mı?

Bu sorunun kesin bir cevabı yoktur çünkü herkesin oral seks tanımlaması farklıdır. Fakat tabii ki oral seks sırasında hamile kalmazsınız ve oral seks, daha ileri gitmeden önce yapılabilecek zevkli bir yatak aktivitesidir.

Seks yapmadan da orgazm olabilir miyim?

Evet, tabii ki, erkek de kadın da ön sevişme sırasında cinsel birleşme olmadan orgazm olabilir.

Seks yaparken zaman zaman çişim geliyor, normal mi?

Bir çok kadın seks yaparken çişini kaçıracakmış gibi hissettiğini söyler. Bunun sebebi penisin yaptığı baskı olabileceği gibi bu yaklaşan büyük bir orgazmın habercisi de olabilir. G-noktasının uyarılması zaman zaman kadınlarda çişinin geldiği duygusunu yaratabilir, uyarının artmasıyla beraber bu hissiyat yerini muhteşem bir orgazm zevkine bırakır.

/sheknows.com

”Türkiye’nin en iyi seks shop’u YasakElmam.com”

Anahtar Kelimeler: Seks Shop, Sex Shop, Seks Oyuncakları, Erotik Shop, Vibratör, Penis Pompası, Anal Tıkaç, Anal Plug, Şişme Bebek, Şişme Kadın, Geciktirici, Geciktirici Sprey, Penis Halkası, Tenga, Realistik Vajina, Mastürbatör, Fun Factory, We-vibe, Wevibe, Lelo, Pjur, Seksi İç Çamaşırları, Seksi Kostüm, Seks Tüyoları

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir