Penis Pompası Nasıl Kullanılmalıdır?

penis-pompasi-nasil-kullanilmalidir

En iyi sonuç için penis pompası doğru ve düzenli kullanılmalıdır. Kötüye kullanım beklenen faydaları sağlamaz ve olumsuz sonuçlara yol açabilir. Bu nedenle bu ürün dikkatli kullanılmalıdır. Hijyen her zaman birinci öncelik olmalıdır. Penis pompası hijyen sağlamak için her pozisyonda temizlenebilen bir cihazdır. Başka bir deyişle, penis pompasını kullanmadan önce iyice temizlemek önemlidir. Daha sonra penis temizlenmeli, penisin derisi ılık su veya ıslak mendillerle temizlenmeli ve penis derisinin gözenekleri açılmalıdır.

Bu adımları tamamladıktan sonra penis pompasının vajinal veya normal başlığını pompaya bağlayın. Daha sonra penisi hazneye yaklaştırın ve yandan hava almadığını gördüğünüzde vakum pompasına yavaşça basın. Vakum pompasına bastıktan sonra penis yavaşça fanusa çekilmeye başlar. Penis vakumla tamamen fanusa konulduktan sonra içerideki hava boşaltılır ve penis fanustan çıkarılır. Bu, penis pompasının taslakta nasıl kullanıldığıdır.

Penis Pompası Ne Kadar Süre Kullanılmalı?

Penis pompası kullanırken talimatlarda yazan sürelere dikkat edilerek kullanılmalıdır. İşlem 8-15 dakika içinde tamamlanmalıdır. 15 dakikayı geçmemeye dikkat etmelisiniz. Penis olması gerekenden fazla bir şekilde vakumda tutulursa zarar görebilir. Dikkatli kullandığınız sürece sağlık açısından problem yaşamazsınız. Penis pompalarının yan etkileri genellikle ufak tefek kızarıklarla sınırlıdır. Bunun dışında düzgün kullanıldığında büyük problemlerle karşılaşılmazsınız. Penis pompası kullanılırken penis asla zorlanmamalıdır. Pompayı kullanırken penisin vakumlama sırasında daha kolay fanusa girip çıkması için kayganlaştırıcı jel kullanılabilir. Penis pompası vakumlama işleminde oral seks tadı yaşatır. Bu sayede hem penis egzersizi yapıp hem haz alabilirsiniz.

Penis pompasının fanusu sert plastik, fiberglas veya cam gibi farklı malzemelerden yapılabilir. Yapı, pompalamayla ilişkili belirli vakum basıncına dayanacak kadar güçlü olmalıdır. Fanus farklı büyüklüklerdeki penislerin sığacağı kadar büyüktür. Pompa, vakum işlemi sırasında boşluktan havayı alan kısımdır. Genellikle boşluğa, içinden havanın pompadan geçtiği belirli bir boru uzunluğu ile bağlanır. Pompa elektronik veya manuel olarak çalıştırılabilir. Sıkıştırma halkası genellikle penisin içine genellikle sokulduğu hava geçirmez boşluğun altında bulunur. Bu, boşluğu kapalı tutmak ve pompaladıktan sonra penisin kökünü sıkıca tutmanıza olanak tanır. Penis pompasının kullanımı oldukça basittir.

Penis pompasının farklı çeşitleri bulunmaktadır. El pompaları, elektrikli pompalar ve duş pompaları olmak üzere üç farklı pompa biçimi vardır. Bu pompanın da kendi içerisinde farklı modelleri bulunur. Elektrikli pompalar fazla el müdahalesi gerektirmeden vakumlama işini daha rahat yapmaktadır. İstediğiniz modeli seçerek rahatlıkla kullanmaya başlayabilirsiniz.

Tagged :

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir