Seks Oyuncaklari Hakkinda Bilmediğiniz 7 Gerçek

SEKS OYUNCAKLARI HAKKINDA BİLMEDİĞİNİZ 7 GERÇEK

Seks oyuncakları 2000’li yılların seks yaşamının bir parçası. Bir partneriniz olsa da olmasa da, her zevke, her fetişe ve herkese göre bir seks oyuncağı bulmak mümkün. Seks shop’lardan alışveriş yapmak eskisi kadar büyük bir tabu değil ve internetten alışveriş yapılmasını sağlayan online seks shop’ların sayısı da her geçen gün artıyor. Sex And The City gibi diziler toplumun algısını değiştiriyor ve seks oyuncaklarının kullanımının yaygınlaşmasına yardımcı oluyor. İşte size seks oyuncakları konusunda bilmediğiniz 7 gerçek…

1. VİBRATÖRLER PSİKOLOJİK BOZUKLUKLARI TEDAVİ ETMEK İÇİN KULLANILIRDI

İlk elektrikli vibratör yaklaşık 20 kilo geliyordu ve çalıştırılması için iki kişi gerekiyordu. İlk vibratör, bir İngiliz doctor tarafından, histeri krizi yaşayan deli bir kadını orgazma ulaştırarak tedavi etmek için kullanıldı. Bundan birkaç yıl sonra da daha küçük ve taşınabilir vibratörler geliştirildi.

2. SEKS OYUNCAKLARI KRİZ TANIMAZ

Ekonomi ne kadar kötü olursa olsun kadınlar zevk almaktan vazgeçmiyor. İstatistiklere göre ekonomik krizler seks oyuncağı satışlarını etkilemiyor ve satışlar kriz öncesi dönemle aynı. Hatta 2009 krizinde Amerika’daki karını %20’ye kadar artıran seks oyuncağı üreticileri bile var.

3. NEDEN TAVŞAN VİBRATÖR?

tavsan-vibrator

Meşhur tavşan vibratörlerin neden tavşan şeklinde olduğunu hiç merak ettiniz mi? Bunun sebebi Japonya’da zamanında penise benzeyen gerçekçi seks oyuncaklarının yasak olması. Bu yasak sonrası –neden olduğu tam bilinmese de- tavşan şekilli vibratörler üretilmeye başlanmış ve tavşan vibratörler bugün dahi en popüler vibratörlerden sayılıyor.

4. HER İKİ KADINDAN BİRİNİN SEKS OYUNCAĞI VAR

İstatistiklere göre bir zamanlar her beş kadından biri seks oyuncağı sahibiyken bugün bu oran bir bölü iki. Yani henüz bir seks oyuncağınız yoksa muhtemelen bir arkadaşınızda var :). Türkiye’de durum nasıl bilmek zor olsa da Amerika’da durum bu.

5. ERKEKLER SEKS OYUNCAĞINDAN KORKMUYOR

yapay-vajina

Kadınların en büyük korkusu partnerlerinin seks oyuncaklarına vereceği tepki. Fakat görünen o ki aslında korkacak bir şey yok. Seks oyuncağı kullanan kadınların %81’i ilişki sırasında partnerleriyle seks oyuncağı kullandığını ve erkeklerin, kendisiyle bir rekabet yaratmadığı sürece bu durumdan memnun olduğunu söylüyor. Yani, korkunuzu yenin ve en yakın seks shop’u ziyaret edin.

6. SEVGİLİLER GÜNÜ İÇİN BİÇİLMİŞ KAFTAN

Pahalı çiçekler ve çikolatalardan sıkılmadınız mı? İstatistiklere göre Şubat ayında insanlar, çikolata ve çiçek almak yerine eskisine göre daha seks oyuncağı alıyor. Yani, 14 Şubat partnerinizi seks oyuncaklarınızla tanıştırmak için ideal bir zaman. Bu fırsatı kaçırmayın deriz.

7. EN SEKSİ OYUNCAK

En çok satan seks oyuncağı & ürünü hangisi dersiniz? Çoğu insan bu sorunun cevabını vibratör sansa da aslında en çok satan seks ürünü bir cinsel sağlık ürünü olan kayganlaştırıcı. Kayganlaştırıcılar hem seksi daha kolay ve zevkli bir hale getiriyor, hem orgazmı kolaylaştırıyor hem de seks oyuncaklarıyla beraber olarak kullanılabiliyor. Ayrıca kayganlaştırıcılar mükemmel bir masaj için de vazgeçilmez.

/allwomenstalk.com

”Türkiye’nin en iyi seks shop’u YasakElmam.com”

Anahtar Kelimeler: Seks Shop, Sex Shop, Seks Oyuncakları, Erotik Shop, Vibratör, Penis Pompası, Geciktirici, Geciktirici Sprey, Penis Halkası, Tenga, Realistik Vajina, Mastürbatör, Fun Factory, We-vibe, Wevibe, Lelo, Pjur, Seksi İç Çamaşırları, Seksi Kostüm, Seks Tüyoları
Tagged : / / / /

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir