Seks Oyuncakları Hakkında Efsaneler

SEKS OYUNCAKLARI HAKKINDA EFSANELER

Seks oyuncakları hem erkeklere hem kadınlara zevk vermek üzere tasarlanmış ürünlerdir. Seks oyuncakları tek başına ya da bir partner ile birlikte kullanılabilir. İşte size seks oyuncakları hakkında doğru bilinen yanlışlar ve efsaneler.

Yanlış 1

Seks oyuncakları, gerçekte bir seks hayatı olmayan ya da seks hayatı kötü olan insanlar içindir.

Gerçek 1

Seks oyuncaklarının kullanımı giderek yaygınlaşmaktadır. Bir çok çift cinsel ilişki sırasında seks oyuncakları kullanmaktadır. Seks oyuncaklarını sadece seks hayatı kötü olan çiftler kullanmaz. Yatakta yeni şeyler keşfetmek isteyen, seks hayatını daha da renklendirmek isteyen, yeniliklere açık ve yeni erojen bölgeler keşfetmek herkes bir seks oyuncağı kullanabilir.

Yanlış 2

Seks oyuncakları bağımlılık yapar.

Gerçek 2

Seks oyuncakları zararsızdır. Seks oyuncaklarının çok sık kullanan kadınların seks oyuncaklarına alıştığı ve gerçek bir penisle uyarılamadığı durumlar nadir de olsa görülmektedir. Fakat seks oyuncaklarını dengeli, aşırıya kaçmadan kullandığınızda bu ilişkinize ve seks hayatınıza çok şey katar. Seks oyuncaklarının bu anlamda sayısız faydası vardır.

Yanlış 3  Seks oyuncağı olan bir kadının erkeğe ihtiyacı kalmaz.

Gerçek 3  Bir çok seks oyuncağı gerçek bir penis şeklinde ve işlevinde olsa da gerçek bir penisin yerini asla tutmaz. Gerçek bir penisin verdiği zevki asla vermez. Gene de seks oyuncakları ve vibratörler kendinizi keşfetmeniz, cinsel hayatınızı daha iyi bir hale getirmeniz ve iyi vakit geçirmeniz için muhteşem ürünlerdir.

takma-penis-strapon

Yanlış 4  Erkekler sadece partner bulamadığı zaman bir seks oyuncağını kullanır.

Gerçek 4  Seks oyuncakları cinsel potansiyelinizi anlamanız için önemli bir araçtır. Bir çok çift ilişki sırasında da seks oyuncağı kullanmaktadır. Mastürbasyon cinsel seks sırasındaki dayanıklılığınızı da geliştirir. Yani seks oyuncaklarının kullanım amaçları çok çeşitlidir.

Yanlış 5  Seks oyuncakları seksi yapaylaştırıyor.

Gerçek 5  Doğal seks herkesin favorisidir. Gerçek bir seks hem kadına hem erkeğe eşsiz bir cinsel zevk yaşatır. Fakat bir çok kadın seks sırasında orgazma ulaşamaz ya da ulaşmakta güçlük çeker. Gene bir çok kadın orgasm taklidi yapar. Fakat seks oyuncakları bu sorunu çözür. Seks oyuncakları partnerinizle seks yaparken de kullanabileceğiniz, orgazm garantili yardımcılardır.

Yanlış 6  İyi ve kötü seks oyuncakları vardır.

Gerçek 6  Seks oyuncakları seks sırasında aldığınız zevki artırır, kendinizi tanımanıza yardımcı olur. Seks oyuncakları sadece doğru kullanılmadığında kötüdür. Seks oyuncağını kullanmadan önce kullanım kitapçığını okumalı ve ne şekilde kullanılacağını iyice öğrenmelisiniz. Seks oyuncağını kullanırken hijyene dikkat etmek ve her zaman bir kayganlaştırıcı kullanmak da deneyiminizi iyileştirir.

vibrator-titresimli

Yanlış 7  Seks oyuncağı ne kadar pahalıysa o kadar iyidir, o kadar çok zevk verir.

Gerçek 7  Her zaman en pahalı oyuncak en çok zevki verecek diye bir kaide yoktur. Zaman zaman çok ucuz bir oyuncak bile size aynı zevki yaşatır. Fakat bir seks oyuncağı almadan önce oyuncağın yapıldığı materyale dikkat etmeniz gerekir. Her zaman cilt dostu, kanserojen olmayan ürünlerden üretilmiş kaliteli seks oyuncakları kullanmanız tavsiye olunur. Alışveriş yapacağınız sex shop mağazasına bu konuyu mutlaka sorun ve aldığınız sex oyuncağının kaliteli bir ürün olduğundan emin olun.

Yanlış 8  Seks oyuncakları garip ürünlerdir.

Gerçek 8  Kapalı kapılar ardında neyin garip neyin normal olduğunun bir önemi yoktur. Bir çok çift seks deneyimlerini daha da iyileştirmek için seks oyuncakları kullanmaktadır ve bu durumu garipsememek gerekir. Seks oyuncaklarının garip algısı tamamen zihnimizdeki tabularla ilgilidir.

Yanlış 9  Seks oyuncakları vücudunuza zarar verebilir.

Gerçek 9  Seks oyuncaklarının size zarar verebileceği tamamen bir efsanedir. Seks oyuncaklarının aşırı kullanıldığında tahrişe yol açması haricinde hiç bir zararı yoktur. Bu bağlamda aşırı seks yapmaktan hiç bir farkı yoktur.

/shine.yahoo.com

”Türkiye’nin en iyi seks shop’u YasakElmam.com”

Anahtar Kelimeler: Seks Shop, Sex Shop, Seks Oyuncakları, Erotik Shop, Vibratör, Penis Pompası, Geciktirici, Geciktirici Sprey, Penis Halkası, Tenga, Realistik Vajina, Mastürbatör, Fun Factory, We-vibe, Wevibe, Lelo, Pjur, Seksi İç Çamaşırları, Seksi Kostüm, Seks Tüyoları
Tagged : / / / / / / / /

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir