Orgazmik Meditasyon Nedir?

strapon-ne-demek

ORGAZMİK MEDİTASYON

Konu orgazma geldiğinde, tek başına solo orgazm ya da partnerle beraber yaşanan orgazm ne kadar fark eder?

‘’Slow Sex: The Art and Craft of the Female Orgasm’’ kitabının yazarı Nicole Daedone’a göre, orgazmı iyileştirmenin yolu Orgazmik Meditasyon’dan (OMing) geçiyor.

Orgazmik Meditasyon nedir?

Orgazmik meditasyon basitçe, geleneksel meditasyonun parmak ve genital bölge ilişkisi üzerine yoğunlaşmış yeni bir versiyonu. Geleneksel meditasyonun ‘’OM’’ hareketi, Orgazmik Meditasyonda, 15 dakikalık seanslar halinde uygulanıyor. Bu 15 dakikada klitorisin sol üst bölümü partnerin düzenli parmak vuruşlarıyla uyarılıyor. Çiftlerin birlikte uyguladığı Orgazmik Meditasyon’da amaç yaratılan duygusal ve fiziksel rezonansa odaklanarak bu eşsiz deneyimi yaşamak.

Bu deneyim çiftlerin beynindeki limbic sistemi uyararak hem çiftlerin birbirine bağlılığını ve güvenini artırıyor hem de yaşanan orgazm deneyimini derinleştiriyor. Rutgers Üniversitesi’nde yapılan araştırmaya göre, çiftler arasında yaşanan böyle bir aktivite, çiftlerin kendi kendini tatmin deneyimlerinden çok daha fazla tatmin edici.

Daha iyi bir ilişki için Orgazmik Meditasyon

Orgazmik Meditasyon’da ana odak klitorisin uyarılması yoluyla kadının orgazma ulaşması gibi gözükse de bu deneyimden erkekler de yararlanıyor. Orgazmik Meditasyon’da parmak, cinsel organ ve bu yolla kadının yaşadığı herhangi bir travma, orgazma ulaşma güçlüğü, cinsel acı çekme gibi sorunlar gideriliyor ve her iki partnerin de cinsel tatmin düzeyi yükseliyor.

Orgazmik Meditasyon fiziksel olarak seksi yavaşlatırken çiftler arasındaki bağı güçlendiriyor ve zihin-vücut dengesini sağlamlaştırıyor. Bu durum geleneksel seksten alınan zevki artırarak beynin bambaşka bölgelerinin uyarılmasını sağlıyor. Kendinizi tanımak için bu süreçte bir vibratör kullanmanız da oldukça faydalı olacaktır.

Orgazmdan fazlası

Beyinde, orgazm anında aktive olan ve mutluluk hormonları olarak adlandırılan Dopamin ve Oksitosin hormonlarının salgılanmasına yol açan bir çok karmaşık yapı var.

Partnerin uyarmasıyla ulaşılan orgazm, beynin ön korteksine giden kanın basıncını azaltırken, kendi kendini tatminle ulaşılan orgazmda beynin ön korteks aktivitesi artıyor. İkisi arasındaki en temel fark, uyarım partner yoluyla gerçekleştirdiği zaman, kadın ön korteksin kontrolünü devre dışı bırakıyor ve otonom sinir sistemi beynin limbik sistemini uyararak Oksitosin ve Dopamin salınımını artırıyor. Bu da daha tatmin edici ve güçlü bir orgazma sebep oluyor ve çiftler arasındaki bağı güçlendiriyor. Orgazmik Meditasyon, daha fazla duygusal farkındalık ve tatmin yaratarak orgazmı çok farklı ve derin bir boyuta taşıyor.

/sheknows.com

”Türkiye’nin en iyi seks shop’u YasakElmam.com”

Anahtar Kelimeler: Seks Shop, Sex Shop, Seks Oyuncakları, Erotik Shop, Vibratör, Penis Pompası, Anal Tıkaç, Anal Plug, Şişme Bebek, Şişme Kadın, Geciktirici, Geciktirici Sprey, Penis Halkası, Tenga, Realistik Vajina, Mastürbatör, Fun Factory, We-vibe, Wevibe, Lelo, Pjur, Seksi İç Çamaşırları, Seksi Kostüm, Seks Tüyoları
Tagged : / /

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir