Yasak Astroloji: Burçlara Göre Seks Oyuncakları

YASAK ASTROLOJİ VE BURÇLARA GÖRE SEKS OYUNCAKLARI

Burçlara Göre Sex Oyuncağı Rehberi

Burçlara göre sex ve burçlara göre sex oyuncağı seçme rehberimizi sonuna kadar okuyun. Bu yılbaşında, doğumgünlerinde ya da sevgililer gününde klişeleri geçin ve sex hayatını ateşleyecek muhteşem bir seks oyuncağı alın!

Koç / 21 Mart – 20 Nisan

Koç burçları yüksek fiziksel enerjiye sahip müthiş liderlerdir. Hem erkek hem dişi Koç’lar hayatta da yatak odasında da sorumluluk almayı çok sever. Koç’lar muhteşem hayal gücü ve risk alma kabiliyetleriyle partnerlerinin vazgeçilmezidir. Partneriniz bir Koç erkeği ise, ona bir Ultimate Bondage Penis Kısıtlayıcı Külot alabilirsiniz. Dişi Koç’lara ise bir Magic-Kok Belden Bağlamalı Vibratörlü Kemer’le muhteşem hazlar yaşatabilirsiniz. Ya da seçeceğiniz herhangi bir belden bağlamalı takma penis işinizi kolaylaştıracaktır.

Boğa / 21 Nisan – 21 Mayıs

Boğa’ların içi dışı birdir. Boğa burçları partnerlerini, ister erkek ister kadın olsun, uzun, tutkulu ve yaratıcı yatak oyunlarıyla karşılamayı sever. Boğa erkeği için Ultimate Bondage Kadife Kaplı Kelepçe, onun seks ve sert oyunları birleştirme arzusuna kamçılarken, dişi Boğa’lara fantezilerini zenginleştirecek bir Elawin Lingerie Vinly Öğrenci Kostümü harika gider.

İkizler / 22 Mayıs-21 Haziran

Cömert ve sıcakkanlı İkizler, sizi her zaman şımartacak ve size değerli olduğunuzu hissettirecektir fakat burada önemli olan göçebe ikizleri gerçekten kendinize bağlayabilmektir. Kendini geliştirmek İkizler erkeği için bitmek bilmeyen bir hayat görevidir ve Erection Commander %100 silikon Penis Halkası onlar için harika bir hediye seçimi olur. Fun Factory Amorino Tavşan Vibratör’ün birbirinden harika titreşim kombinasyonlarında kendini kaybedecek ikizler kadınını da unutmamak gerekir.

Yengeç / 22 Haziran-23 Temmuz

Yengeç sert kabuğunun altında gizli, sevecen ve yumuşak bir ruh taşır. Yengeç partnerinizi bu sert kabuğundan çıkarmak ve yatak odanızı fantezi dolu bir maceralar diyarına dönüştürmek sizin elinizde. Bir Yengeç’le işler kızıştığında, sabaha kadar sürecek zevk dolu saatlere hazırlıklı olun ve Yengeç erkeğini Power 48 Uyarıcı Kahve ile tüm gece ayık tutun. Kalbiniz bir Yengeç kadınının kıskaçları tarafından ele geçirildiyse onu Elawin Lingerie Zincirli Büstiyer Külot Takımı ile yepyeni bir kadına dönüştürün.

Aslan / 24 Temmuz-23 Ağustos

Yönetici gezegeni Güneş olan Aslan’ın, parlak bir yıldız olması ve hayatı bir parti gibi yaşaması hiç de şaşırtıcı değil. Onun bu hayat enerjisine sakın gölge düşürmeyin. Tutku ateşinin altını iyice açın ve onu ayağınızın altında mırlayan evcil bir kedi yavrusuna dönüştürün. Aslan erkeğine, beraber muhteşem bir seks deneyimi yaşayabileceğiniz bir Liberator Flip Ramp Cinsel Pozisyon Kanepesi hediye edin. Aslan kadınına alacağınız bir Lelo Gigi 2 G-noktası vibratörü ise onu gecenin yıldızı yapacaktır.

Başak / 24 Ağustos-23 Eylül

Zodyağın en yanlış anlaşılmış burçlarından biri Başak’tır. Başak’lar konu özellikse seks olduğunda çok utangaç ve donuk olarak tanınırlar fakat gerçek bundan farklıdır. Başakların zincirlerini kırmak bir miktar zaman alsa da bir kez kırıldığında sizi her anlamda gölgede bırakırlar. Başak erkeğine Delight Throb Silikon Anal Tıkaç’la minik bir sürpriz yapın ve onu zevkten çıldırtın. Dişi Başak’lara ise her titreşimde ayrı bir zevk yaratacak Triple Devil 3’lü Silikon Zevk Vibratörü ile başka bir zevk boyutunun kapılarını açın.

Terazi / 24 Eylül – 23 Ekim

Teraziler, zodyağın aşık olmayı ve ilgi çekmeyi en çok seven burçlarındandır. Çevrelerindeki herkesin kendilerini arzulaması düşüncesi onları cezbeder.Terazilerin tatlı bir gülümsemesi aklınızı başınızdan almaya yeter. Bu ilgi bağımlısı ve etkileyici Terazi’lerin ilgisini çekmenin tek bir yolu vardır; oların egolarını okşayın ve onlara birer yarı tanrı/tanrıça gibi davranın. Onları ister erkek, ister kadın, Ultimate Bondage Submission Kelepçe Seti ile kendinize bağlayın. Özellikle Terazi kadınına paranın alabileceği en iyi hediyeyi alın, onu Lelo Ina 2 Mor Tavşan Vibratör ile şımartın.

Akrep / Ekim 24 – Kasım 12

Hiç kuşkusuz zodyağın en sivri burcu Akrep’tir fakat iğneleri ne kadar sivri olursa olsun, bu iğne aslında onların yumuşak karınlarını, yani duygusal, hassas ve derin yapılarını korumak içindir. Akreplerdeki öğrenme ve yaşama tutkusu başka hiç bir burca benzemez. Akreplerin olağanüstü cinsel enerjisi en derin cinsel fantezilerinizi bile tatmin edecektir. Seks oyuncaklarını kullanmak da buna dahildir. Bu kadar ateşli bir parneri; Akrep erkeğini, daha da tahrik edecek ve sizi daha da fazla uyarmasını sağlayacak tek bir seks oyuncağı vardır, Smiling Butt Plug Anal Tıkaç. Akrep kadını içinse Love Honey Sqweel Klitoral Oral Masaj Aleti, derin akreplere daha da derin hazlar yaşatacaktır. Bir an önce en yakın sex shop mağazasına uğrayın ve ne bulursanız alın.

Yay / 23 Kasım-21 Aralık

Yay’lar bilmece gibidir. Bir Yay’dan daha çok eğlence seven, samimi, akıllı ve her şeyle ilgilenen bir insan bulmak çok zordur. Bir Yay’la sevişmek çok özel ve ruhani bir deneyimdir. Yay’lar sizi üstün cinsel teknikleriyle şaşırtabilirler. Bu meraklı ve eğlenceli oyuncuya seks deneyiminizi baştan sona değiştirecek bir Liberator Wedge/Ramp Combo Cinsel Pozisyon Platformu hediye edin, Yay kadınını ise Grinin Elli Tonu – G-spot Vibatör ile baştan çıkarın.

Oğlak / 22 Aralık-20 Ocak

Oğlağı yönlendirmeye çalışmak boş bir çaba olacaktır çünkü Oğlaklar, gerek yatak odasında, gerek dışarıda her zaman en doğrusunu bilir. Çekici Oğlak’lar rahatlamayı iyi bilir fakat sabırlı bir şekilde en tepeye tırmanmayı ve sonunda manzarayı izlemeyi tercih ederler. Bu özellikleri yatak odasına da yansır ve Oğlak en intaçı burç olarak bilinir. Oğlak erkeğine alacağınız bir Together Forever Titreşimli Penis Halkası hem onun sekste daha uzun süre dayanmasını hem de zevk titreşimlerini paylaşmanızı sağlar. Oğlak kadınına alacağınız bir Curved Passion 19 cm Ten Rengi Dildo onu zevk dağının eteklerine taşıyacaktır.

Kova / 21 Ocak – 19 Şubat

Dost canlısı ve idealist Kova’lar ilişkilerinde her zaman sabırlı ve sadıktır. Kendi hayal dünyalarında yaşayan entellektüel Kova’ların evinde zamanın hiç bir anlamı yoktur fakat bir kez bir şeye kafayı taktıklarında o işi müthiş bir süratle ve başarılı bir şekilde gerçekleştirirler. Yüzü sürekli geleceğe dönük, açık fikirli Kova’lar yeni teknikler öğrenmeyi ve rol yapmayı çok sever. Kova erkeğine alacağınız bir DonMoris Kelepçeli Erkek Fantezi Çamaşır onun bu yenilikçi karakterine çok iyi uyum sağlayacaktır. Kova kadını içinse Elawin Lingerie Vinly Zincirli G-string harika bir seçim olur.

Balık / 20 Şubat – 20 Mart

Balıklar huzuru ve güveni çok seven hassas, kırılgan partnerlerdir. Bir Balık’la aşk asla sıradan ve sıkıcı olmaz. Ruhsal durumları çok değişken olduğundan cinsel fantezileri de her zaman çok renkli ve değişkendir. Tutkulu Balık erkeğini ya da kadınını yatakta mutlu etmek için hayal gücünü biraz çalıştırmak gerekir. Balık erkeğine Pearl Shine Penis Halkası harika bir hediye olur. Balık kadınına hediye edilecek bir Handy Size Bükülebilir Gerçekçi Vibratör, ayaklarını yerden kesecetir.

Sex oyuncakları ile ilgili daha kapsamlı bir rehber için 2022 sex oyuncakları rehberi yazımızı okuyun.

”Türkiye’nin en iyi seks shop’u YasakElmam.com”

Anahtar Kelimeler: Seks Shop, Sex Shop, Seks Oyuncakları, Erotik Shop, Vibratör, Penis Pompası, Anal Tıkaç, Anal Plug, Şişme Bebek, Şişme Kadın, Geciktirici, Geciktirici Sprey, Penis Halkası, Tenga, Realistik Vajina, Mastürbatör, Fun Factory, We-vibe, Wevibe, Lelo, Pjur, Seksi İç Çamaşırları, Seksi Kostüm, Seks Tüyoları
Tagged : / / / / / / / / / / / / /

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir