En Sık Yapılan Oral Seks Hataları

En sık yapılan oral sex hataları nelerdir?

Oral seks, cinsel birleşme öncesi yapabileceğiniz en zevkli aktivitelerden biri. Tabii doğru şekilde yapıldığı sürece… Erkeklerin oral seks sırasında en çok şikayet ettiği ve takıldığı noktaları, bu hatalara düşmeyin diye sizin için araştırdık. 

oral-sex

Dişlere dikkat

Erkeklerin oral seks sırasında en çok şikayet ettiği konu dişler. Erkeğinize oral seks yaparken dişle teması minimuma indirmeye dikkat edin. Penisi asla ısırmayın ve dişlemeyin. Dudaklarınızla penisi sarın ve emmeye başlayın. Uzmanlaşmak biraz zaman ve tecrübe istese de, iyi bir oral seks erkeğinizi çıldırtmaya yeter.

Sabit bir ritm tutturun

Sürekliliği olan sabit bir ritimde yapılan oral seks erkeğe maksimum zevki verecektir. Bir çok kadın ne kadar hızlı yaparsa o kadar iyi olduğunu düşünse de gerçek bundan farklıdır. Yavaş ve ritmik hareketlerle başlayın, erkeğin tepkisine göre hızlanın ya da yavaşlayın.

Testislere dikkat

Testisler çok duyarlıdır. Bu yüzden testislere dokunurken nazik olun. Testisleri nazik bir şekilde yalamak ve emmek erkeğinize büyük zevk verecektir. Testisleri kuvvetli bir biçimde çekiştirmek ya da ısırmak ona büyük acı vereceği gibi bir anda bütün motivasyonu da bozar.

Kayganlaştırıcı jel kullanmayı ihmal etmeyin

İyi bir oral seks için kayganlık şarttır. Bu da tükürükle olur. Kulağa çirkin gelse de oral seks öncesi penisin başına tükürmek en etkili yöntemdir. Daha fazla güvenlik arayışındaysanız meyve aromalı bir kondom her zaman oral sekse lezzet katar. Alternatif olarak sex shop mağazalarından bir kayganlaştırıcı satın alabilirsiniz.

Derinlere gitmeden önce iyice düşünün

Oral seks deneyim gerektirir ve erkekler oral sekste deneyiminizin olup olmadığını kolayca anlayabilir. Deneyimsizseniz tüm penisi ağzınıza almaya çalışmayın. Ucundan başlayın ve size rahatsız etmeyecek kadarını alın. Diğer türlü oluşabilecek kusma refleksi hem size rahatsız eder hem bütün atmosferi bozar.

Hissederek oral sex yapın

Oral seks eğlence amaçlı yapılır, dolayısıyla keyif almaya bakın. Sadece erkeğiniz zevk alıyor diye yapmayın. Çok deneyimli olmasanız da erkeğinize nelerden hoşlandığını sorun, onun size yönlendirmesine izin verin. Zevk almıyorsanız ya da iğreniyorsanız hiç yapmayın. Karşı taraf bunu mutlaka anlayacaktır.

Spermin lezzetini artırmak mümkün mü?

Spermin tadına bayılmak zorunda değilsiniz. Bilimsel araştırmalar gösteriyor ki, yediğimiz gıdalar kokumuzu ve vücut sıvılarının kokusunu bariz bir şekilde etkiliyor. Siz de erkeğinizi vanilya, muz, tarçın gibi gıdalarla beslerseniz spermin lezzeti çok daha tatlı ve lezzetli bir hale gelir. Oral seks performansınız da ciddi bir biçimde artar.

/sheknows.com

”Türkiye’nin en iyi seks shop’u YasakElmam.com”

Anahtar Kelimeler: Seks Shop, Sex Shop, Seks Oyuncakları, Erotik Shop, Vibratör, Penis Pompası, Geciktirici, Geciktirici Sprey, Penis Halkası, Tenga, Realistik Vajina, Mastürbatör, Fun Factory, We-vibe, Wevibe, Lelo, Pjur, Seksi İç Çamaşırları, Seksi Kostüm, Seks Tüyoları

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir