Kadınları Kaç cm Tatmin Eder?

Seks, hem kadınlar hem de erkekler için vazgeçilmez bir aktivitedir. Uygun koşullar altında ve kişiler ile yapılması halinde sağlıklı bir süreçtir. Söz konusu konu seks olduğunda, kadınlar ve erkekler için bambaşka kapılar açılır. Özellikle erkekler, seks konusunda penis boyuna oldukça fazla önem verir. İdeal penis boyu ile ilgili detaylı araştırmalar yapar ve kendi penis boyunun ideal olup olmadığına karar verir. Bunun yanı sıra kadınları kaç cm’lik penisin daha da tatmin edeceği noktasında bilgi edinmek ister. Şunu anlamak gerekir ki, penis boyu ile seksin doğrudan bir bağlantısı yoktur. Seks, sadece cinsel organın boyunun büyük olması güzel sonuçlar doğurur diye bir kural yoktur.

Kadınların seks sırasında tatmin olması ve muhteşem bir orgazm yaşaması için farklı yöntemlere güvenmelisiniz. Özellikle kişiler arasında bulunan iletişim, seksin en önemli parçasıdır. Kadınlar için aslında penisin boyu değil, işlevi çok daha önemlidir. Erkekler her ne kadar kimi zaman bu konuyu sorun haline getirse de, odaklanılması gereken daha önemli başlıklar vardır. Partnerinize orgazm duygusunu yaşatmak için önce onun isteklerini ön planda tutarak fantezi oyuncaklarına şans verin. Seks, her iki tarafında fiziksel ve zihinsel olarak tatmin olmasıyla sonuçlanmalıdır. Cinsel oyuncaklar, farklı pozisyonlar, ambiyans, iletişim ve daha pek çok faktör ile nefes kesen bir seks deneyimi yaşayabilirsiniz.

Penis boyu ölçümü için cetvel, penis bandı veya metre kullanabilirsiniz. Kadınları tatmin etme konusunu da bu şekilde öğrenebilirsiniz.
Penis boyu ölçümü için cetvel, penis bandı veya metre kullanabilirsiniz.

İdeal Penis Boyu Nedir?

Erkek cinsel üreme organı penis, cinsel birlikteliğin gerçekleşmesi için olmazsa olmazdır. Vajina ve penisin buluşması heyecan verici dakikalar yaşanmasına yardımcı olur. Erkeklerin kafasında, tarihten bu yana penis boyu ile ilgili sorular her zaman olmuştur. Kimi penis boyu kimi ise penis kalınlığı ile ilgili dert yanar. Bunun temel olarak nedeni ise büyük penis ile daha başarılı bir cinsel yaşam elde edileceği yanılgısıdır. Penis boyu, cinsel yaşamın kalitesinde etkili olan başlıca unsur değildir. Penisin boyu, kalınlığı ve şekli, coğrafi özellikler, genetik aktarımlar gibi faktörlere göre farklılık gösterir. Her bireyin penis özellikleri değişir. Ancak burada bilmek gerekir ki başarılı bir seks için sadece penis özellikleri yeterli değildir. Yeteneklerinizi ortaya koymalı ve bunu penisini ile birleştirerek kusursuz bir heyecan yaşamaya odaklanmalısınız.

Doğumdan itibaren büyümeye başlayan penis, ergenlik çağına gelindiğinde esas büyümesini gerçekleştirir. Ergenlik sürecinin sonuna kadar veya 20’li yaşlara kadar da uzamasını tamamlar. Böylelikle tam ölçüm için bu yaşları beklemek gerekir. Penisin taban kısmında bir cetvel, metre veya penis bandı ile ölçüm yapabilirsiniz. Penisin ereksiyon halindeki boyutu, ölçümde tam sonuç almanızı sağlar. Konuyla ilgili ülkemizde ve dünyada pek çok araştırma yapılmaktadır. Yapılan araştırmalara göre normal olarak değerlendirilen sarkık pozisyondaki penis, 9 cm civarındadır.

Ereksiyon halinde olan penisin boyu ise ortalama 13 cm civarındadır. Türkiye’de yapılan araştırmalar ise ortalama penis boyunun 12 olduğunu göstermektedir. Fizyolojik ve genetik faktörler, penis üzerinde doğrudan etkilidir. İdeal penis boyu ve kalınlığı için belirli bir rakam vermek doğru olmayacaktır. Penis boyu ile ilgili ideal ölçü, genellikle kişisel tercihlere ve algılara göre farklılık gösterir. Bu konu ile ilgili genel bir konsensus bulunmamaktadır. Cinsel arzular ve tatmin olma noktasında her birey farklı tercihlere sahiptir ve bu tercihler kültürel, coğrafi, kişisel ve diğer faktörlere bağlı olarak değişebilir. Her bir detay göz önünde bulundurularak belirli gözlemler yapılabilir. Cinsel yaşamın tutkulu bir şekilde gerçekleşmesi için pek çok unsuru göz önünde bulundurmak önemlidir.

Penis Boyu Kadınlar için Önemli midir?

Erkeklerin cinsel organı penisin boyu, kişisel tercihlere, kültürel etkilere ve bireyin cinsel tutumlarına bağlı olarak değişebilir. Fakat, genel olarak, pek çok uzman ve araştırma, kadınlar için penis boyunun cinsel tatminde etkili olan tek unsur olmadığını düşünüyor. Penisin büyük veya kalın olması ilişki memnuniyeti için sadece bir unsurdur. Duygusal bağlantı, partnerler arasındaki uyum ve cinsel yetenekler kadınlar için daha da önemlidir. Penis boyu, tüm bu faktörler ile beraber değerlendirilmelidir. Her erkeğin cinsel organının boyutu çeşitli faktörlere göre değişir. Ergenlik çağının sonuna kadar devam eden uzama, penis boyu ne zamana kadar uzar sorusunun yanıtıdır.

Ereksiyon halindeyken sert ve dik pozisyonda olan penis, heyecan verici bir seks için hazır haldedir. Penis boyunun ideal seviyenin çok üstünde olması da seks yapmaya engel olabilir. Dünyanın en uzun penisine sahip olan kişi, seks deneyimini yaşayamamaktadır. Meksikalı Roberto Esquivel, 48 cm uzunluğundaki penisi ile Guiness Rekorlar Kitabı’na girmeye hazır. Her birey farklıdır ve bu nedenle kişilerin tercihleri de farklılık gösterir. Genel itibariyle penis boyu, kadınlar için pek önem arz etmezken, bazıları için ise önemlidir. Açık dille kurulan iletişim, partnerler arasındaki uyum ve anlayış heyecan verici seksin başlangıcını sağlar.

Partnerler, tatmin edici seks deneyimi için birbirlerini anlamaya yönelik hareket etmelidir. Erkek cinsel organının boyunun ideal olması elbette ki önemlidir. Ancak her iki tarafında memnun olması için tek başına yeterli değildir. Sağlıklı bir cinsel yaşam için penis boyunun 10 – 15 cm aralığında olması gerekir. Peki penis boyu nereden ölçülür? Boyut ölçümü yapmak için penisin ereksiyon halinde olması gerekir. Tam boyutuna ereksiyon noktasında ulaşan penis; cetvel, metre veya penis bandı ile ölçülebilir. Sonuçlar ile penisinizin ideal olup olmadığını anlayabilir ve kafanızdaki soru işaretlerine son verebilirsiniz.

Kadınları Seks Sırasında Neler Tatmin Eder?

Penis boyu, erkekler için her zaman komplike bir konu olmuştur. Üzerine pek çok araştırma yapılan erkek cinsel organı, doğumdan itibaren büyümeye başlar. Genellikle ergenlik çağının son bulmasıyla da uzama tamamlanır. Ülkemizde yapılan araştırmalara göre Türkiye ortalama penis boyu 12 – 16 cm olarak belirlenmiştir. Kadınları seks sırasında tatmin eden tek şey penisin özellikleri değildir. Her birey farklı olsa da genellikle kadınlar, işlevine daha çok odaklanır. Yaygın olarak kadınları tatmin eden başlıklar şu şekildedir;

Duygusal Bağ ve İletişim: Kadınlar cinsel birliktelik sırasında duygusal bağ kurmak isterler. Birbirini anlamak, samimi bir iletişim kurmak ve duygusal tatmini yaşamak, cinsel tatminin önemli konularıdır.

Ön Sevişme: Ön sevişme iyi bir seksin temel kurallarındandır. Dokunmak, öpüşmek, şefkat göstermek ve duygusal yakınlık gibi konular önemli rol oynar.

Oral Seks: Oral seks, cinsel tatmin yaşamak için önemli bir unsurdur. Erkeğin partnerine oral seks yapması, cinsel uyarılmayı artırabilir ve kadınlara özel bir zevk sağlayabilir.

Keşfetme: Cinsel aktivitelerde çeşitlilik sağlamak, yeni alanlar keşfetmenize yardımcı olur. Cinsel arzuların artması için keşif önemli bir faktördür.

Kadının Bedenini Anlama: Her bir kadın fiziksel özellikleri itibariyle farklıdır. Kadının vücutsal sinyallerini anlamaya özen göstererek, açık iletişim kurun.

Rahatlık ve Güven: Kadınlar için güvenli bir ortam seksin temelini etkileyen bir faktördür. Kadının rahat hissedeceği ortamlar tercih edin.

Kadının Orgazmı: Orgazm olmak kadınlara eşsiz bir duygu yaşatır. Bu noktada erkeklerin sabırlı olması gerekir.

Partnerinizin seks sırasında nelerden tatmin olduğunu anlamak için öncelikle onunla sağlıklı bir iletişim kurmalısınız. Ardından ise yeteneklerinizi ve duygularınızı ön plana çıkararak devam edebilirsiniz.

Kadınlar Kaç Dakikada Orgazm Olur?

Erkek ve kadınlar için seks bambaşka anlamlar ifade edebilir. Özellikle orgazm olmak, kimi zaman erkekler için daha kolayken, kadınlar için zor olabilmektedir. Erkekler, penis konusunda pek çok detayı merak ederken, kadınlar hakkında da çeşitli konuları araştırır. Bunlardan biri de kadınların ne kadar süre içerisinde orgazm olacağıdır. Buna net bir yanıt vermek mümkün değildir. Bireysel farklılıklardan dolayı, her kadının orgazm olma süre farklılık gösterir. Geniş bir yelpazede değerlendirilen bu konu hakkında penis boyu da dikkat çeken bir başlıktır. Erkekler kimi zaman penis boyunun orgazm olma süresinde etkili olduğunu düşünür.

penis-pompasi-nasil-kullanilmalidir

Her bireyde farklılık gösteren penis boyu, erekte haliyle daha büyüktür. Penis pompası nasıl kullanılır sorusu zaman zaman erkekler tarafından merak edilen konulardandır. Penis üzerindeki kanın vakumlanıp, penisi dik hale getirmeye yardımcı olan bu ürünler, son derece dikkatli kullanılmalıdır. Her kadın için orgazm meselesi farklı olduğu gibi partneri ile arasındaki ilişki de farklıdır. Bu nedenle tetikleyici etkenlere farklı yanıtlar verebilir. Uyarılma süresi, libidosu, arzuları gibi faktörler orgazma ulaşma sürecinde etkili olur. Bazı kadınlar hızlı bir şekilde orgazm olabilirken, bazı kadınlar için bu süre daha da uzun olabilir.

Fiziksel sağlık, duygusal etkenler, stres, ilişki dinamikleri ve cinsel deneyimin türü, orgazm noktasında etkilidir. Burada bir detay vardır. O da pek çok kadının cinsel uyarılma ve orgazm sürecinde klitoral uyarılmaya ihtiyaç duyduğudur. Klitoral ve vajinal uyarılmalar birlikte gerçekleştiğinde kadınlar için muhteşem bir orgazmın kapısı aralanır. Kadınlar için önemli olan nokta kendilerini güvende hissetmeleridir. Baskı altında olmadan, diledikleri şekilde seks yapan kadınlar, çok daha kolay orgazm olabilirler.

Kadınları Orgazma Ulaştıran Pozisyonlar

Kadınlar için orgazm, tutkulu bir seks ile gerçekleşir. Bazı bireyler orgazm yaşamakta zorluk çekebilir. Bunun pek çok nedeni olabilir. Orgazm olma noktasında etkili olan bazı seks pozisyonları vardır. Bunları şu şekilde sıralamak mümkündür.

Cowgirl Pozisyonu: Kadının üstte olduğu cowgirl pozisyonunda kontrol kadındadır. Yukarı aşağı hareket ederek, birleşmeyi gerçekleştirir. Kadınlar için heyecan verici bir pozisyon olup, G noktası uyarılmasında da etkilidir.

Yan Yatar Pozisyon: Duygusallığın ağırlıklı olduğu bu pozisyonda partnerinizin size arkadan sarılarak vajinaya girer. Pozisyondan çıkmadan devam edilen bu pozisyon ile orgazm olmak mümkündür.

Bacaklar Omuza Pozisyonu: Bu pozisyonda erkek kadının bacaklarını omuzlarına alır ve kalçasını hafif kaldırır. Ardından bacaklarını sıkıca tutar veya penisini vajinaya sokar. Önce yavaş sonrasında ise hızlı hareketlerle penetrasyon gerçekleştirilir.

Misyoner Pozisyonu: En klasik seks pozisyonu olsa da her zaman tutkulu bir pozisyondur. Kadınlar için önemli bir pozisyon olup, duygusallık yoğundur. Erkeğin üstte olduğu bu pozisyonda göz teması yoğun olarak yaşanır. Böylelikle çiftler gözleriyle iletişim kurarak, birbirini kolaylıkla anlayabilirler.

Doggy Style Pozisyonu: Bazı kadınlar için acılı olarak değerlendirilse de doggy pozisyonu genel olarak kadınlara heyecan verici dakikalar yaşatır. Penisin giriş açısı itibariyle G noktasında temas gerçekleşir. Tutkuların açıkça yaşandığı bu pozisyon ile kadınlar orgazm duygusunu yaşayabilirler.

Seks büyülü bir dünyadır ve keşfedilmeye müsaittir. Kadın ve erkeğin açıkça iletişim kurması sonucunda iyi bir seks deneyimi yaşanabileceği gibi orgazm yaşamakta kaçınılmaz olacaktır. Sekse heyecan katan detaylar sadece pozisyonlar değildir. Seks oyuncaklarına şans vermelisiniz. İlk başta utanılıyor olsa da, seks oyuncakları sekse heyecan katar ve arzularınızı sınırsız yaşamanıza yardımcı olur.

Tagged : / /

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir