Evde Tatmin Olma Yolları

sex oyuncakları ile ağrısız sex

Cinsellik, kadın ve erkeklerin en temel ihtiyacıdır. Cinsel duygularınızı tatmin etmek için her zaman bir partnere ihtiyacınız yoktur. Evde tatmin olma yolları, tam olarak bu durumlar için tercih edilen bir yöntemlerdir. Bu tatmin olma seçeneklerinin başında herkesin aklına gelebileceği üzere mastürbasyon yöntemleri gelir. Kendinizi keşfetmek, cinsel duygularınızı dindirmek ve sizi tahrik eden şeyleri öğrenmek için mastürbasyon iyi bir seçimdir. Kadınların, erkeklere göre orgazm olması daha zordur. Çünkü orgazm olmak kadınlar için yalnızca boşalmak değildir. Pek çok kadın nedenini bilmediği veya yönlendirilemediği içi orgazm duygusunu yaşayamaz. Kimileri ise yaşadığını sanır ancak yaşamadığı bilinir. Partnere ihtiyaç duymadan orgazm olmayı öğrenmek, daha kolay boşalmanızı sağlar.

Araştırmalara bakıldığında düzenli olarak mastürbasyon yapmak, cinsel birliktelik sırasında daha kolay boşalmayı sağlar. Seks, başlı başına zevkli bir eylemdir. Ancak nasıl zevk alacağınız konusunda kendinizi geliştirmeniz gerekir. Doğru noktalar, doğru hareketler ve doğru sıralama ile orgazmı zirvede yaşayabilirsiniz. Evde kendinize hazırlayacağınız uygun bir seks ortamı ile işe başlayabilirsiniz. Loş ışıklı, güzel kokulu, güzel müzikli bir ortam orgazm olmak için yardımcı olacaktır.

Bunun yanı sıra çeşitli seks oyuncakları ile de heyecanı artırabilirsiniz. Evde tek başınıza kullanabileceğiniz temel fantezi oyuncakları listesinde ilk sırada vibratörler gelir. Çeşitli noktalara temas etmek için farklılaşan bu ürünler, bireysel olarak kullanılabileceği gibi çiftler arasında da kullanılır. Evde partnersiz orgazm duygusunu yaşamak isteyenler için temel olarak sunulan bir araçtır. Bu sayede heyecanlı dakikalar yaşayabilirsiniz.

Orgazmın hazzını artırmak için cinsel oyuncaklar kullanabilirsiniz.
Orgazmın hazzını artırmak için cinsel oyuncaklar kullanabilirsiniz.

Vibratör ile Orgazm Olma

Vibratör nedir? Bu soru pek çok kadın ve hatta erkek tarafından merak edilen konuların başında geliyor. Vibratör, kadınların mastürbasyon yapmak için kullandığı titreşimli sex oyuncağıdır. Penise benzer yapısı sayesinde, klitoral ve vajinal orgazm için uygun bir araçtır. Evde tek başına orgazm olmak için kendinize uygun bir ortam yaratabilirsiniz. Orgazm, kendinizi keşfetmekle, nereye nasıl temas edeceğinizle ilgilidir. Vibratör ile orgazm olmak için hayal dünyanızı geniş tutmanızda fayda vardır.

Vibratörü hedefe tam oturtmak için mutlaka uygun bir kayganlaştırıcı faydalanın. Kullanırken, sadece klitorisi ve vajinayı hedeflemenize gerek yoktur. Bunu bir oyun olarak düşünün ve vücudunuzun her ayrıntısını hissetmeye odaklanın. Vibratörü kullanırken, öncelikle en hafif titreşim seviyesini seçin ve vajina dudakları arasında 4-5 dakika boyunca gezdirin. Sinir uçlarının son derece yoğun olduğu bu bölge, titreşimin etkisiyle sizi daha da heyecanlandıracaktır.

Erojen bölgeler deyince her ne kadar ilk akla gelen vajina olsa da boyun ve göğüsler de oldukça heyecan vericidir. Vibratörünüzü bu bölgelerde gezdirerek adeta kendinizle sevişmeye yönelik hareket edin. Misyoner pozisyonu alın ve sürtünme yöntemiyle küçük hareketlere devam edin. Vajinanın içine girmeden önce klitoris ve vajinayı aynı anda uyaracağınız hareket uygulayın. Farklı pozisyonlara uzak bakmayın. Vibratör kullanırken, farklı pozisyonları denemek vajinanın çeşitli açılardan uyarılmasını sağlar.

Vibratörü profesyonel bir şekilde kullanmak için acele etmeyin. Kendinize bu konuda zaman tanımanız gerekir. Küçük hareketler ile başlayarak, vajinanızın iyice kayganlaşmasını sağlayın. Ardından vibratörü, yine küçük hareketler ile vajinanıza sokabilirsiniz. İleri geri hareketleri, titreşim ile birleştiğinde çok daha heyecan verici bir hal. G noktasına ulaşmaya odaklanın ve bingo. Bu noktada vibratörünüzü kullanmaya devam ederek, kan akışınızı daha da hızlandırabilir ve orgazma yaklaşabilirsiniz.

Mastürbasyon Nasıl Yapılır?

vibrator-cesitleri

Cinselliğin, hayal kurarak, zihinde tasarlayarak vücudun belirli noktalarının elle ve vibratör ile uyarılması sonucu orgazm olmaya mastürbasyon nedir. Mastürbasyonun Türkçe karlılığı, “Özdoyurum” olarak nitelendirilmektedir. Kişilerin kendi cinsel tatminlerini, çeşitli yöntemlerle yapmasıdır. Mastürbasyon nasıl yapılır diye merak edenler için cevaplamak gerekirse, buna geniş bir perspektiften bakmak gerekir. Her şeyden önce şunu bilmelisiniz ki, mastürbasyon ayıplanacak veya utanılacak bir şey değildir.

Kadınlar ve erkekler için mastürbasyon son derece doğal bir eylemdir. Hatta kişilerin kendilerini keşfetmesi için önemlidir. Vücudunuzu mastürbasyon yaparak keşfetmek, ilerleyen süreçlerde cinsel yaşamınızı da olumlu etkiler. Başlamadan önce mutlaka kendinize uygun bir ortam hazırlamalısınız. Bu kimi zaman bir duş kimi zamansa size haz verecek bir yatak odası olabilir. El ile mastürbasyon yapıyorsanız, erojen bölgelerinize hafif hafif dokunabilirsiniz. Kayganlığı artırmak için krem veya kayganlaştırıcı kullanılabilir.

Dokunuşlar ile beraber hayal dünyanıza kendinizi bırakın. Sevdiğiniz birini, yolda gördüğünüz bir kişiyi veya hayal dünyanızdan birini düşünerek kendinizi zevke getirin. Onunla sevişiyormuş gibi hayal ederek heyecanını daha da artırmaya odaklanın. Aceleci davranmanıza gerek yoktur. Yavaş ve nazik hareketlerle klitorise yönelin ve okşamaya başlayın. Klitorisin sertleştiğini hissedeceksiniz. Göğüslerinize, boynunuza veya dudaklarınıza dokunmayın unutmayın. Bu sizin kendinizle seksiniz olacak ve her şeyi yapmakta özgürsünüz.

Adım adım vajinaya ilerleyin ve parmaklarınızı kullanarak vajinanın iç duvarlarını uyarmaya odaklanın. Burada parmaklarınızı hareket ettirerek titreşim etkisi yaratabilirsiniz. İleri geri hareketler ile orgazma yaklaşabilirsiniz. Parmaklarınızın yetersiz geldiğini düşünüyorsanız bir vibratörden faydalanabilirsiniz. Titreşim özelliğine sahip olan bu ürünler, sinir uçlarını uyarma konusunda oldukça başarılıdır. Her adımda kendinizi tatmin etmeye ve kusursuz hissetmeye odaklanarak, heyecan verici bir mastürbasyon deneyimi yaşayabilirsiniz.

Mastürbasyon Yöntemleri

Mastürbasyon, kişilerin hayal dünyasıyla ilgilidir. Bu konuda pek çok kişinin ilk aklına gelen parmaklardır. Ancak farklı mastürbasyon yöntemleri de vardır. Sex malzemeleri kullanmak, çoğu zaman parmaktan daha çok zevk verir. Mastürbasyon yapmadan önce orgazm çeşitleri hakkında bilgi edinebilirsiniz. Klitoral orgazm, vajinal orgazm, anal orgazm, kombo orgazm gibi farklı orgazm türleri vardır. Klitoral orgazm, kadınların gizli dünyası klitorisin uyarılmasıyla gerçekleşir. Parmaklar veya vibratör ile vajina dudakları arasında, tepe noktada yer alan klitoris uyarılır.

Uyarılma devam ettikçe klitoris başı daha da belirgin ve sert bir hal alır. Uygun bir kayganlaştırıcı ile daha kolay bir şekilde ilerleyebilirsiniz. Sıra vajinaya geldiğinde ise hareketlerinizi biraz daha hızlandırabilirsiniz. Vajinanın içine girerek iç duvarları uyarabilirsiniz. Sex oyuncağınız ile G noktasını keşfederek daha da zevkli bir deneyim yaşamak mümkündür. Kendinizi özgür hissedin ve hareketlerinize kısıtlamadan devam edin.

Evde tatmin olma yollarını deneyimlemek için seks oyuncakları kullanabilirsiniz.
Evde tatmin olma yollarını deneyimlemek için seks oyuncakları kullanabilirsiniz.

Anal mastürbasyon gerçekleştirerek evde tatmin olma yöntemlerinizi geliştirebilirsiniz. Oyuncak kullanmak yoğun penetrasyon yaşamanızı sağlar. Kombo orgazm, tamamen kişilerin tercihine kalmış bir durumdur. Vajina ve klitoris ile aynı anda oynamak, daha derin duygular hissetmenizi sağlar. Aynı anda hem vibratör hem de parmaklarınızı kullanarak bunu yapabilirsiniz. Vajinanızı ve klitorisinizi aynı anda uyardığınızda adeta zirvede bir orgazm yaşayabilirsiniz. Öyle ki bu esnada tüm bedeninizin rahatladığını hissedeceksiniz.

Mastürbasyon yapmak sadece klitoris, vajina veya anal yolla olmaz. Bunun yanı sıra vücudunuzun diğer erojen bölgelerine de odaklanmanız gerekiyor. Meme uçlarınız, uyruklarınız, boynunuz, dudaklarınız, kulak memeniz, saçlarınız ve zevk aldığınız diğer noktalar. Her birine yapacağınız dokunuşlar sizi daha da heyecanlandıracaktır. Erojen bölgeler olarak görülen bu bölgelere temas etmek, vücudunuzu yönlendirmenizi sağlar. Kendi bedeninizde özgür davranarak derin bir mastürbasyon ve vücudunuzu titreten bir orgazm deneyimi yaşayabilirsiniz.

Seks Oyuncakları ile Tatmin Olmak

Evde tatmin olma yolları arasında seks oyuncakları önemli bir noktadadır. Seks oyuncakları, cinselliği bambaşka bir boyuta taşıyan ürünlerdir. Sıklıkla tercih edilen vibratör olsa da daha pek çok seks malzemesi bulunur. Dildo ne demek sorusu, bu noktada sıklıkla araştırılır. Titreşimli, penise benzer seks oyuncağı olarak tanımlamak mümkündür. Dildo ile tek başınıza kusursuz bir seks yapabilirsiniz. Üstelik vücudunuzu keşfederek, cinsel yaşamınıza da yön vermeniz mümkündür. Orgazm olmak için illa bir kadına veya erkeğe ihtiyacınız yoktur.

Çeşitli yöntemler kullanarak, tek başınıza da orgazm olabilirsiniz. Bunun için dildo kullanmak oldukça heyecan vericidir. Yeni keşifler, yeni hayaller, yeni oyunlar cinsel hayatınızı renklendirir. Seks oyuncakları ile tatmin olmak için hayal dünyanızı kullanın. Bunu yaparken ne kadar özgür olursanız o kadar zevk alırsınız. Zihninizi serbest bırakın ve oyuncakların büyüsüne kendinizi teslim edin. Kontrol sizde ve nerelere odaklanmanız gerektiğini bilerek ilerleyin.

Başkalarından duyduğunuz şeyleri unutun ve kendi dünyanızı yaratın. Seks oyuncakları kullanmak utanç verici değil, özgüven gerektiren bir durumdur. Cinsel tutkularınızı karşılayacak oyuncaklardan faydalanmak, sağlığınız açısından da olumlu etkiler sunar. Sadece kadınlar değil erkekler için de bu oyuncaklar oldukça etkilidir. Satın almak yerine evde cinsel oyuncak yapma yöntemlerini deneyebilirsiniz. Bir takım araçlar kullanarak evde kendinizi tatmin edebileceğiniz araçlar üretebilirsiniz.

Yapay vajina yapılışı hakkında bilgi edinerek evde tatmin olma yolları deneyebilirsiniz. İleri geri hareketlerini penis zarar görmeden yapabileceğiniz vajina şeklini alan bir araç ile gerçekleştirebilirsiniz. Seks dünyanızı genişletmek ve tabularınızı yıkmak için yeni yöntemler denemekten uzak durmayın. Seks oyuncakları ve benzeri araçlar bu konuda ufkunuzu genişletecek ürünlerdir. Bu oyuncaklar, hem kadınlar hem de erkekler için faydalıdır. Sizi neyin harekete geçireceğini kavramak için bu tarz ürünlerden faydalanabilirsiniz.

Orgazm Olduğunuzu Nasıl Anlarsınız?

İlk bakışta saçma geliyor gibi gözüküyor olsa da, bazı kişiler orgazm olduğunuz anlayamazlar. Bunun çeşitli nedenleri vardır. Kimi zaman stres, duygusal sorunlar kimi zamansa sağlıksal nedenlerden dolayı anlamakta zorlanabilirsiniz. Orgazm duygusu kadınlarda erkeklere göre daha zor anlaşılır. Orgazm duygusu, klitoristen başlayıp vulvanıza, parmaklarınıza, zihninize kadar ulaşır. Bu duyguyu yaşadığınızda tüm vücudunuzda hissedersiniz. Orgazm duygusunu yaşamak için, zihninizi boşaltmanız gerekir. Kendinizi o anın büyüsüne kaptırmalı, hiç bir şey düşünmemeli ve sekse odaklanmalısınız.

Orgazm sırasında, vücudunuz titreyebilir ve istenmeyen sesler çıkarabilirsiniz. Bundan utanç duymanıza gerek yoktur. Bu durum olağan olup, kadınların doğasında vardır. Orgazm olamıyorum düşüncesini kafanızdan çıkarmanız gerekir. nasıl orgazm olacağınızı anladığınızda ve gerekli uyarımlar sağlandığında vücudunuz rahatlayacaktır. Orgazm olmak için denediğiniz ve sonuç alamadığınız yöntemleri geride bırakın.

Farklı pozisyonlar, yöntemler, seks oyuncakları deneyerek keşifler yapabilirsiniz. Burada sınırların ötesine geçmek, sizi rahatlatacaktır. Seks yapmak, orgazm olmak, mastürbasyon yapmak tamamen bir deneyimler bütünüdür. Kendi deneyiminizi yaşamak için baskılardan uzak durun. Bu konuda zihninizin sizi ele geçirmesine izin vermeyin ve siz onu ele geçirerek, vücudunuzu serbest bırakın. Bilgilerinizi artırmak için yeni keşiflere ihtiyacınız varsa, porno izlemeyi tercih edebilirsiniz. Porno ve benzeri cinsellik içeren filmler, sizi havaya sokacaktır.

Orgazm olup olamadığınızı anlamak için öncelikle nasıl orgazm olunduğunu öğrenmeniz gerekir. Klitoral ve vajinal orgazm farklı yöntemlerle gerçekleşir. Klitoral orgazm için klitorisin yoğun bir şekilde dakikalarca uyarılması gerekir. Vajinaya girişe gerek yoktur. Ancak vajinal orgazm için hem vajina hem de klitorisin uyarılması sağlanır. Böylelikle daha kolay bir şekilde orgazm olabilirsiniz. İçsel arzuların tatmin edilmesi, sinir uçlarının uyarılması, zihnin ve vücudun rahatlatılması sonucunda orgazm duygusu ortaya çıkacaktır. Her aşamasında bambaşka duygular yaşayacağınız orgazm, fiziksel sağlığınız için de son derece önemlidir. Cinsel duygularınızı keşfettiğinizde bu duyguyu tadabilirsiniz.

Tagged : / / /

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir