Kadınların Neresi Emilir?

kadınların neresi emilir

Seks, bireylerin temel ihtiyaçlarından biri olup, çeşitli yöntemler kullanılarak heyecan verici bir hale getirilebilir. Fanteziler, pozisyonlar, seks oyuncakları, sözler ve daha pek çok seçenekle zevki artırabilirsiniz. Kadınlar ve erkekler fiziksel özellikleri itibariyle birbirinden ayrılır. Seks için de bu durum geçerlidir. Kadınların ve erkeklerin cinsel birliktelik sırasında zevk aldığı noktalar benzerlik gösterse de hareketler değişebilir. Kadınların zevk aldığı temel bölgeler, vajina, G noktası, klitoris, göğüsler gibi alanlardır. Kadınların neresi emilir diyorsanız, dudaklarınızın ve dilinizin ulaşabileceği yerlere odaklanabilirsiniz.

Erkeklerde ise penis, kulak memesi, boyun ve buna benzer alanlar erojen sayılabilir. Kadınların seks dünyası erkeklere göre çok daha geniş olup, heyecanı artırmaya uygundur. Özellikle vajinaya veya klitorise uygulanan oral seks, sinir uçlarının uyarılmasına etkilidir. Kadınların sevdiği cinsel fanteziler arasında yer alan oral seks, erkeğin ağız ve dilini kullanarak yaptığı emme veya yalama işlemidir. Ustaca yapılan bir oral seks ile kadınların boşalmasını sağlayabilirsiniz. Burada önemli olan nasıl hareket ettiğiniz ve hangi bölgeleri uyardığınızdır.

Vajinanın erojen bölgeleri iç kısımda yer aldığı için ilk etapta klitoris hedef alınmalıdır. Vajinanın dış kısmında yer alan klitoris, erkeğin penis ucuyla bir tutulur. Öyle ki binlerce sinir ucuna sahip olan bu bölge, oral seks ile muhteşem bir şekilde uyarılabilir. Böylelikle kadınların neresi emilir noktasında, kendinize tam isabetli bir cevap bulabilirsiniz. Göğüsler, kulak memesi, boyun gibi bölgelerde elbette ki zevk verebilir. Ancak klitoris ve vajina kadar sinir ucu barındırmadığı için odak nokta bu bölgeler olmalıdır. Dakikalarca sürecek bir seksin başlangıcını oral seks ile başlatabilirsiniz. Üstelik bu şekilde kadın zevk sıvısının salgılanmasını sağlayabilir ve kaygan bir vajina elde edebilirsiniz. Bu sayede penisin vajinaya girişini de kolaylaştırabilirsiniz. 

vibratör-çeşitleri

Oral Seks Nedir, Nasıl Yapılır?

Oral seks konusunda herkesin belli başlı düşünceleri elbette ki vardır. Ancak iyi bir oral seks konusunda detaylı bilgi elde etmek, cinsel birlikteliğinizi zirveye çıkarabilir. Öncelikle hem cinsel yaşamın tabularından hem de müthiş haz veren Oral seks nedir sorusuna yanıt vermek gerekir. Partnerinizi ağız ve dil yardımıyla kışkırtmaya, uyarmaya oral seks denir. Vajina, vulva, klitoris oral seks ile muhteşem bir şekilde uyarılır.

Hatta anüse dahi oral seks yaparak, tabuları ortadan kaldırabilirsiniz. Çiftlerin birbirine yakınlaşması, iletişimi kuvvetlendirmesi ve açık bir seks deneyimi yaşaması için oral seks önemli bir aşamadır. Yatakta geçireceğiniz dakikaların dinamiklerini değiştirmek için iyi bir oral seks vazgeçilmezlerinizden biri olabilir. Rızaya dayalı olarak yapılan ve zevk amacı güden oral seks ile cinsel yaşamınızı eğlenceli hale getirebilirsiniz. Vibratör kullanmak da oldukça heyecan verici olacaktır. Vibratör nedir sorusuna titreşimli yapay penis demek mümkündür. 

Seks hayatınızın sınırlarını birlikte belirlemek istiyorsanız bazı keşiflere izin vermelisiniz. Bu elbette ki güven çerçevesinde gerçekleşmelidir. Alışılmış seks yaşantısı bir süre sonra sıkıcı olabilir. Bu durumla karşılaşmamak için partnerinizle arzularınızı açık bir dille konuşun. Sekse sadece orgazm gözüyle bakmak, sizi durağanlığa götürecektir. Seks sırasında kışkırtıcı ve kural dışı hareketler için birbirinize izin vermelisiniz. Vibratör modellerini inceleyerek zevklerinize uygun bir seçim yapabilirsiniz. 

Farklı seks pozisyonları, seks oyuncakları, kelime oyunları ve benzer alışılmışın dışında sekse şans vermelisiniz. Kimi zaman beklenmedik hareketler adrenalini artıracağı için seksin heyecanını artırır. Bu noktada oral seks ile partnerinizi şaşırtabilirsiniz. Klitorise, vulvaya ve vajinaya uygulanan küçük ağız ve dil hareketleri partnerinizi coşkulandırır. Sonrasında partnerinizin size uygulayacağı hamlelere izin vererek dakikalarca süren bir seks deneyimi yaşayabilirsiniz. 

Oral Seks Pozisyonları

Heyecan verici keşifler arıyorsanız oral yolla yapılan seks size yardımcı olacak bir seçimdir. Küçük dil ve ağız hareketleri ile partnerinizi dakikalarca sürecek bir cinsel birlikteliğe hazırlayabilirsiniz. Erkek nasıl yalar konusunda tereddütleriniz var ise partnerinize şans vererek ve onu yönlendirerek bir cevaba ulaşabilirsiniz. Tekdüze bir seks, bir süre sonra sıkıcı olabilir. Bu nedenle farklı oral seks pozisyonları denemek gerekir. Bu heyecanı kaybetmeyeceğiniz pozisyonları şu şekilde sıralamak mümkündür;

Kadınların neresi emilir noktasında bilgi edinerek cinsel yaşamınızı heyecanlandırabilirsiniz.

Kayak Pozisyonu: İngilizce’de “sliding” olarak adlandırılan kayak pozisyonu, oral seks için uygundur. Erkeğin yan yattığı, kadının ise zıt yönde yatarak kafasının penise gelecek şekilde durmasıdır. Kadının bu seks seçiminde en rahat olduğu pozisyondur. 

69 Pozisyonu: Özellikle erkekleri çok heyecanlandıran bu pozisyonda çiftler birbirine eş zamanlı oral yapar. Kadın ve erkeğin pozisyon itibariyle 69’a benzediği bu pozisyon, karşılıklı zevk alabilmesi için tercih edilir. Hem kadın hem de erkek oral seksin hazzını yaşayabilirler. 

Köprü Pozisyonu: Kadının sırt üstü yattığı, erkeğin ise penisi, kadının ağzına gelecek şekilde diz üstünde dik duyduğu pozisyondur. Bu pozisyon ile erkek muhteşem bir zevk duyar. Penisin tamamını ağza alma ve ağza boşalmadan zevk alıyorsanız, uygun bir pozisyonudur. 

Sahip – Köle Pozisyonu: Kadın için zor olsa da erkeğin zevk aldığı bir oral seks pozisyonudur. Erkek yatağın kenarında ayakta durur, kadın ise sırt üstü yatarak boynunu yataktan sarkıtarak penisi ağzına alır. 

Klitoral ve Vajinal Oral Seks: Kadının genellikle sırt üstü kattığı bu pozisyon farklı şekillerde de denenebilir. Burada temel amaç vajina ve klitorisi uyarmaktır. Erkek, oral sekse dair tüm hünerlerini sergileyerek, partnerine maksimum haz yaşatabilir. 

Oral seks, keşfedilmesi gereken önemli bir deneyimdir. Bu anlamda partnerinizle açık iletişim kurarak, günün sonunda nefes kesen anlar yaşayabilirsiniz.

Klitoris Ne Demek?

Klitoris, keşfedilmeyi bekleyen orgazm kapısıdır. Kadınların genital bölgesinde yer alan klitoris ne demek? Binlerce sinir ucuna sahip olan klitoris, uyarım noktalarından biridir. Vulvanın hemen başlangıcı görünen tepecik kısmı yer alır ve vajinanın hemen üst kısmında yer alan v şeklindeki organdır. Keşfedilmeyi bekleyen bir kapı olarak nitelendirilmesinin nedeni ise kadınlarda ne gibi etkiler yarattığının bilinmiyor oluşudur.

Yoğun sinir uçlarına sahip olması, iyi bir oral seks veya mastürbasyon haz duygusunun zirvede yaşanmasını sağlar. Bu da kadınlar için başarılı bir orgazm sürecini beraberinde getirir. Klitoris, seks için önemli bir noktadır. Kadınlar izin verdiği sürece, erkeklerin bu noktayı keşfetmeleri ve bu noktaya oral seks yapmaları seksin gidişatını olumlu etkiler. Kimi zaman küçük dil hareketleri kimi zamansa ağız ile emme hareketleriyle klitorisi sertleştirebilirsiniz. 

Klitoriste tıpkı penis gibi uyarıldığında sertleşir ve daha belirgin bir hal alır. Yoğun kan dolaşımı ile damarlar genişler ve belirginliği artar. Bu da elbette ki kadının zevk almaya başladığının göstergesidir. Dakikalarca devam eden bir oral seks ile partnerinizi boşaltabilirsiniz. Buna klitoral boşalma denir. Yoğun olarak salgılanan şeffaf renkli sıvı, orgazm yaşandığını gösterir. Kadınların boşaldığı sıvı rengi şeffaf olup, erojen bölgelerin yoğun uyarılması sonucunda gerçekleşir.

Bu elbette ki kadından kadına farklılık gösterebilir. Genel hatlarıyla bir çizgi belirlemek gerekirse bu şekilde tanımlamak uygundur. Klitorise yapılan oral seks  sınırlarını partnerinizle birlikte belirleyebilirsiniz. Dilinizin ulaşabileceği tüm noktaları keşfederek kendinize bir harita çizebilirsiniz. Dilinizin ve ağzınızın yanı sıra nefesinizin dahi etkili olacağını unutmayın. Tahrik edici hareketler sadece diliniz ve ağzınız değildir. Nefes alışverişlerimiz ve göz teması gibi hareketler de oldukça heyecan vericidir. 

Oral Seksin Temel Kuralları

Her iki tarafında oral seksten keyif alması için bir takım kurallar vardır. Öncelikli bilinmesi gereken husus rızadır. Partnerinizin izni olarak, doğru bir şekilde uygulanan orgazm ile her iki tarafta mutlu sona ulaşabilir. Oral seks için değerlendirebileceğiniz tüyolar şu şekildedir;

Acele Etmeyin: Bu seks seçimi, oldu bittiye getirilebilecek bir durum değildir. Ön sevişme ile süreci başlatarak, hafif hafif ilerlemek gerekir. Keşfetmek, öpmek, dokunmak, vücudunun her noktasına ulaşabilirsiniz. Sezgilerinize ve duygularınıza güvenerek ilerlemelisiniz. Ön sevişmede yapılan hareketler, ilerleyen dakikalarda neler olacağına dair heyecanı artırır. Hızlı hareket etmeden ve olayın özünden ayrılmadan devam etmelisiniz. 

Ellerinizi ve Dilinizi Kullanın: Oral seksi, ister bir kadına isterseniz de erkeğe yapın. Seks ile ilgili bir tabuyu aşacağınız bu seks yönteminde eller ve dil esas unsurdur. Klitorise veya vajinayı yalarken yaparken, elleriniz ile kadının göğüs, kalça gibi diğer bölgelerine temas edebilirsiniz. Ellerinizi vajinanın dudaklarını ayırmak için de kullanabilirsiniz. Bu şekilde klitorise daha kolay ulaşmak mümkün. Kadın elle nasıl tatmin edilir noktası tam olarak burada devreye girer. Gerek mastürbasyon gerekse dokunuşlar ile tatmine ulaşmayı kolaylaştırabilirsiniz. 

Göz Teması: Oral seksi daha da çekici kılmak için gözlerinizi kullanabilirsiniz. Duygularınızı en iyi şekilde ifade edeceğiniz nokta gözlerinizdir. Pek çok iletişim avantajını bir arada sunan gözler ile her şeyi anlatabilirsiniz. 

İletişime Devam Edin: İyi bir oral yaptığınızı anlamanın tek yolu iletişim kurmaktan geçer. Göz temasının yetersiz kaldığı durumlarda sözlü iletişim, jest ve mimikler ile iletişimi destekleyebilirsiniz. Hızlanmak, yavaşlamak, durmak, daha sert yapmak gibi konularda birbirinize başvurmalısınız. 

Korunmayı Unutmayın: Hijyenik ve güvenli seks her zaman daha mutlu eder. Bu nedenle seks sırasında korunmayı unutmamalısınız. 

Hangi Cinsel Fanteziler Hazzı Zirvede Yaşatır?

Cinsel fanteziler, her kişide farklılık gösterir. Fiziksel özellikler, zevk noktaları, duygular, fanteziler ve daha pek çok farklılık cinsel yaşamı şekillendiren hususlardır. Bir kişinin hazzını zirveye taşıyan bir fantezi, farklı bir kişide aynı etkileri yaratmayabilir. Ancak cinsel ilişkide kullanılan oyuncaklar, çoğu zaman etkilidir. Bu oyuncakları geniş bir perspektifte incelemek, değerlendirmek mümkündür. Cinsel dürtüleri hareketlendirecek bir takım fantezileri şu şekilde sıralayabiliriz; 

Rol Oyunları: Kişiler farklı roller üstlenerek heyecanlı bir ilerleyiş elde edebilirsiniz. Örnek vermek gerekirse, patron asistan, öğretmen öğrenci, doktor hasta gibi oyunlar ilişkinin heyecanını etkiler. 

Bağlama ve Hakimiyet: Bazı kişiler, üzerinde hakimiyet kurulmasından ve hakimiyet kurmaktan keyif alırlar. Teslimiyet duygusu adrenalini artırabilir. Bu nedenle partnerinize bir takım fanteziler yaptırabilirsiniz. Burada rıza ve sınırları en iyi şekilde belirleyerek ilerlemekte fayda vardır. 

Yer Değiştirme ve Dış Mekanlar: Cinsel fantezilerin başında mekan farklılıkları gelir. Dış mekanlar veya her zamankinden farklı alanlar heyecanı daha da artıracaktır. 

Kostüm ve Kıyafetler: Partnerinizin hayal dünyasını süsleyen kostümler ile onu heyecanlandırabilirsiniz. Özel kıyafetler veya kostümler, cinsel ilişkiyi renklendirecektir. 

Romantik Fanteziler: Cinsellik sadece fiziksel bir eylem değildir. Duyguların yoğun bir şekilde ön plana çıktığı bir seks deneyimi yaşamak, çok daha mutlu bir birliktelik getirir. Bazı kişiler romantik ve duyguların ağırlıklı olduğu seksten keyif alır. Bu duygulara cevap vermek önemlidir. 

Tabuları Aşmak: Tabular seksin önünde aşılması gereken bir engeldir. Örneğin oral seks veya seks oyuncakları, bu tabular nedeniyle geri kalınan bir durumdur. Ancak partnerinizin ve kendinizin nasıl zevk alacağınızı en iyi şekilde öğrenerek muhteşem bir seks deneyimi yaşayabilirsiniz. 

Fanteziler seksi farklı bir boyuta taşıyabilir. Ancak buradaki önemli husus açık bir iletişim, rıza ve güven içinde gerçekleştirilmesidir. 

 

Tagged : / / / /

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir