Penis Halkası Kullanımı

penis-halkasi-kullanimi

Penis halkası çiftlerin daha çok zevk almasını sağlayan halkadır. Penis üzerinde kullanılan bu tür halkalar daha haz dolu ilişkiler sağlar. Bunu iki farklı şekilde kullanabilirsiniz. Farklı amaçlar için titreşimli halka ve titreşimsiz halka olarak ayrılmıştır. Penis halkası yardımı ile çiftler için cinsel ilişki deneyimleri renklenecektir. Cinsel ilişkiye giren çiftlerin keyif almakta zorlandığı anlarda kullanılan penis halkası, kanın penise dolmasına yardımcı olmaktadır. Cinsel ilişkide kullanılan penis halkası, gireceğiniz ilişkiden önce iyice temizlenmelidir. İlk ilişkide yaşadıklarınızla kirlenebilir bu yüzden bol su ve sabun aracılığı ile iyice dezenfekte edilerek diğer ilişki sırasında kullanılmalıdır. Eğer temizliğe dikkat etmezseniz siz ya da partneriniz çeşitli sağlık problemleriyle karşı karşıya kalabilir.

Penis halkasının kullanımı çok basittir ve farklı yöntemler kullanır. Ürün üç farklı hammaddeden üretildiği için hepsi ergonomik olarak tasarlanmıştır ve penise zarar vermez. Kauçuk, metal ve medikal silikon malzemelerden üretilmiştir. Rahat ve cinsel ilişkiye katkıda bulunmasını sağlamak için penisin tabanına yerleştirmelisiniz. İlişkideki her pozisyona girebilmek için, penis halkasını kökte tutmanız gerekir. Kauçuk penis halkasının kullanım alanını belirleyebilirsiniz. Örneğin köke değil vajinaya yerleştirilecek miktarı siz belirlersiniz. Orta alanı seçerek uygulayabilirsiniz. Bu yöntemi kullanmak isteyenlere ilişki sırasında yavaş olmaları önerilmektedir. Penis halkaları farklı tiplere ayrılmıştır. Sıradan penis halkasına ek olarak, gerekirse titreşimli bir penis halkası da kullanılabilir. Normal penis halkasına göre cinsel ilişkide iki tarafın cinsel bölgelerini uyarmayı hedefler. Pille enerji sağlayan bu halkalar ile cinsel ilişki sırasında titreşimden dolayı kadın ve erkeklerin daha eğlenceli ilişki yaşamasını sağlayabilir.

Titreşimi kadınların klitoral bölgesini uyardığı için cinsel ilişkiyi daha eğlenceli hale getirmeye yardımcı olabilir. Penis halkasının temizlenmesi çok önemlidir. Cinsel ilişki sırasında kirlenen bu ürünler, cinsel ilişkiden sonra iyice temizlenmelidir. Çeşitli hastalıklara yakalanmamak için temizliğine dikkat edilmesi çok önemli olacaktır. Cinsel ilişkiden önce ve sonra temizlenmesi sayesinde istediğiniz temizlik şartlarını da sağlamış olabileceksiniz. Penis halkaları esnek malzemeden yapıldıkları için sağlığa zararlı bir yönü bulunmamaktadır. Penis halkası pilli olduğu için pilleri bittiği zaman değiştirip kullanmaya devam edebilirsiniz. Penis halkaları kullan at ürünler değildir. Sıradan ilişkilerden sıkılan çiftler için en ideal seks oyuncaklarından birisi penis halkasıdır. Bu halkanın titreşimleri sayesinde kadınların klitoris bölgesi uyarılmaktadır ve bu uyarılar kadınlara muhteşem bir haz sağlamaktadır. Bu ürün sayesinde cinsel yaşamınıza renk katabilir ve cinsel ilişki sonrası iki tarafta mutlu kalabilir.

Tagged : / / /

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir